BAFRA’DA ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİSİ 32 YIL SONRA HASRETLE KUCAKLAŞTILAR

BAFRA’DA ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİSİ 32 YIL SONRA HASRETLE KUCAKLAŞTILAR

Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği'nin 19.cu Geleneksel Mezunlar Buluşması gerçekleştirildi.

A+A-

Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği'nin 19.cu Geleneksel Mezunlar Buluşması gerçekleştirildi.


Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (BAFİM-DER) “19. Mezunlar Buluşması” programı Bafra İHL okul bahçesinde yapıldı.
BAFİMDER tarafından organize edilen “19.Mezunlar Buluşması”, Bafra İmam Hatip Liselileri bir araya getirdi.  Programa katılan misafirlere Pilav üstü tavuk ve baklava tatlısı ile ayran ikram edildi.
Programda konuşmalar yapıldı. Sanatçı Orhan Çakmak söylediği birbirinden güzel şarkılarla davetlilere milli ve maneviyat dolu bir gün yaşattı.
Program sonunda ise anlamlı ve manevi bir anı yaşandı.
SAMKON Genel Başkan Yardımcısı , GÖKCAMDER Kurucu Genel Başkanı , HEYCES TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Bafra İmam Hatip Lisesi mensubu olmaktan her zaman gurur duyan İş insanı Ahmet Kocabaş 32 yıl önce Bafra İmam Hatip lisesinde meslek dersleri öğretmeni olan Seyfettin Yıldırım’ı karşısında görünce oldukça duygulandı.
Öğretmeni Seyfettin Yıldırım’ın elini öpen İş insanı Ahmet Kocabaş öğretmeni ile 32 yıl öncesini yad ettiler.
Emekli eğitimci Seyfettin Yıldırım ise,’’32 yıl önce okuttuğum öğrencim SAMKON Genel Başkan Yardımcısı , GÖKCAMDER Kurucu Genel Başkanı , HEYCES TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş’ı karşımda görmek beni oldukça duygulandırdı. Belki 32 yıldır görüşmedik ama yaptığı çalışmalar, manevi yatırımları hep yakinen takip ettim. Allah niyetlerini kabul eylesin. Böyle bir kişinin öğretmeni olmak benim için bir gurur vesilesi olmuştur. Allah yolunu açık, başarılarını daim eylesin.’’dedi.
İş insanı Ahmet Kocabaş ise öğretmeni Seyfettin Yıldırım’ın kendisi için söylediği güzel sözler için teşekkür ettikten sonra kendisine sağlıklı yıllar temennisinde bulundu.

whatsapp-image-2022-07-18-at-12-48-46-800x532.jpegwhatsapp-image-2022-07-18-at-12-48-47-1-800x532.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum