Bafra’da O Odadan Deprem Bölgesine Anlamlı Mont Desteği

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 4 gün önce meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremde acı tablo her geçen dakika daha da ağırlaşıyor. 

A+A-

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 4 gün önce meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremde acı tablo her geçen dakika daha da ağırlaşıyor. 
10 ili vuran felakette hayatını kaybedenlerin sayısı 12 bin 391'e, yaralı sayısı ise 62 bin 914'e yükseldi. Herkes yardım için koşuşturmaya başladı. 
Bafra ilçemizde yardım konusunda taşın altına elini sokmaktan çekinmedi. Bafra Kaymakamlığı koordinesinde resmi daireler, kurumlar, sivil toplum örgütü temsilcileri , vatandaşlar, öğrenciler herkes tek bilek tek yürek oldu.
Bunlardan biriside Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yılmaz ve yönetimi oldu.
Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yılmaz ve yönetimi 11 şubat 2023 cumartesi günü Bafra Yankı Düğün Salonunda yapacakları kongrenin sonunda üyelerine dağıtacakları 500 adet kışlık montu deprem bölgesine göndererek örnek teşkil ettiler.
Konu hakkında bir açıklama yapan Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yılmaz , ‘’
Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 4 gün önce meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremde acı tablo her geçen dakika daha da ağırlaşıyor. 
10 ili vuran felakette hayatını kaybedenlerin sayısı 12 bin 391'e, yaralı sayısı ise 62 bin 914'e yükseldi. Bu acı tablo karşısında tüm Türkiye’de seferberlik ilan edildi. Türkiye’nin her yerinden ve yurt dışından herkes yaralara merhem olmak için maddi manevi destek olmak için yarışıyor. Bizlerde Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak yönetimimiz ile birlikte aldığımız karara göre 11 şubat 2023 cumartesi günü Bafra Yankı Düğün Salonunda yapacağımız kongrenin sonunda üyelerimize  dağıtacağımız 500 adet kışlık mont ve bunun yanında 500 adet eşofman takımını deprem bölgesine göndererek manevi destek olmak istedik. Gerçekten acı çok büyük bir acı. Ülkemizin başı sağolsun. Ölenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, kederli ailelerine ve ülkemize sabırlar diliyoruz.’’dedi.
Basın açıklamasında Bafra Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hurşit Tulum, Bafra Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı İlhan Erken, Bafra Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı  Bülent Kulaksız, üyeler Zeki Tulum , Mustafa Denev hazır bulundu.

bafrada-o-odadan-deprem-bolgesine-anlamli-mont-destegi-003.pngbafrada-o-odadan-deprem-bolgesine-anlamli-mont-destegi-004.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.