BAFRA’DA NARKOTİK UYGULAMASI!

BAFRA’DA NARKOTİK UYGULAMASI!

Samsun Emniyet Müdürlüğü ve Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ilçede genelinde narkotik uygulaması yaptı.

A+A-

Bafra ilçesinde bulunan tüm mahallelerde İl Emniyet Müdürlüğü, İlçe Asayiş Şube Müdürlüğü, Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği ekiplerinin de desteğiyle bugün başlayan uygulamada narkotik dedektör köpeği ‘KEİTA’ da yer aldı.

Yapılan uygulamaya 16 ekip ve 38 personel katılırken, söz konusu uygulamada 296 şahıs, 104 araç, 22 işyeri, 5 park ve 4 metruk bina kontrol edildi.

Ayrıca uygulamada 1 şahıstan 7.65mm çapında ruhsatsız tabanca ve 5 adet dolu tabanca fişeği, 1 şahıstan 2 adet esrarlı sigara ele geçirildi.

Öte yandan 1 araca da 1237 TL trafik cezası kesilirken 1 şahsa bulundurma ruhsatlı silahını taşıdığı için 6136 sayılı kanuna muhalefet suçundan işlem yapıldı.

ALAÇAM’DA HİNT KENEVİRİ

Öte yandan Alaçam ilçesinde de yapılan narkotik uygulamasında bir evin bahçesine ekili bulunan 305 kök hint keneviri ve şahsa ait bir adet ruhsatsız tabancayla birlikte kenevir ekimini gerçekleştiren şahısta gözaltına alındı. 

bafrada-narkotik-uygulamasi-1-001.jpg  bafrada-narkotik-uygulamasi-3-001.jpg bafrada-narkotik-uygulamasi-4.jpg bafrada-narkotik-uygulamasi-5.jpg bafrada-narkotik-uygulamasi-6.jpg bafrada-narkotim-uygulamasi-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.