Bafra'da Miraç Kandilinde Vatandaşlar Camilere Akın Etti

Bafra'da Miraç Kandilinde Vatandaşlar Camilere Akın Etti

Miraç Kandili nedeniyle çok sayıda vatandaş Küba Cami'ne akın etti.

A+A-

Son Peygamber Hz. Muhammed'in Allah'ın huzuruna çıktığı gece olan Miraç Kandili, Bafra’da huşu içinde eda edildi. Beş vakit namazın farz kılındığı gecede Müslümanlar camilere akın etti. Eller açıldı, dualar edildi. Yürekler Allah ve Peygamber sevgisi ile doldu.

Recep ayının 27. Gecesine denk gelen ve Hz. Muhammed (S.A.V) Efendimizin arşa yükselmesi olayı olarak bilinen Miraç Kandili, tüm yurtta olduğu gibi Bafra’da da kutlandı.

 

Bafra'da Miraç Kandili dolayısıyla başta Küba Cami olmak üzere camilere akın eden vatandaşlar, düzenlenen programlara katıldı. Küba Cami'nde yatsı namazı öncesi İlçe Müftüsü Necmettin Kayar tarafından vaaz verildi. Namaz öncesi Kur'an-ı Kerim, mevlit ve ilahiler okundu.

Küba Camiinde gerçekleştirilen programa, Bafra Beldiyse Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti ilçe başkanı İbrahim Semiz, MHP ilçe başkanı Barbaros Turna ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cami çıkışında ise hayırseverlerden tarafından hazırlanan ikramlar vatandaşlara takdim edildi.

img_8509.jpgBafra'da Miraç Kandilinde Camilere Akın Etti Bafra HaberBafra'da Miraç Kandilinde Camilere Akın Etti Bafra HaberBafra'da Miraç Kandilinde Camilere Akın Etti Bafra HaberBafra'da Miraç Kandilinde Camilere Akın Etti Bafra HaberBafra'da Miraç Kandilinde Camilere Akın Etti Bafra HaberBafra'da Miraç Kandilinde Camilere Akın Etti Bafra HaberBafra'da Miraç Kandilinde Camilere Akın Etti Bafra HaberBafra'da Miraç Kandilinde Camilere Akın Etti Bafra HaberBafra'da Miraç Kandilinde Camilere Akın Etti Bafra HaberBafra'da Miraç Kandilinde Camilere Akın Etti Bafra HaberBafra'da Miraç Kandilinde Camilere Akın Etti Bafra HaberBafra'da Miraç Kandilinde Camilere Akın Etti Bafra Haber

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.