Bafra'da Mevlid Kandili İdrak Edildi

Bafra'da Mevlid Kandili İdrak Edildi

Hazreti Muhammed’in dünyayı şereflendirdiği gün olan Mevlid Kandili  Bafra'da Çarşı Camiinde ve diğer camilerde dualarla coşku ile kutlandı.

A+A-

Hazreti Muhammed’in dünyayı şereflendirdiği gün olan Mevlid Kandili Bafra'da Çarşı Camiinde ve diğer camilerde  dualarla coşku ile kutlandı.

Program Akşam namazının eda edilmesinin ardından Bafra İlçe Müftülüğüne bağlı din görevlilerinin aşrı şerif okuması ile başladı.İlahilerin ardından dualar edildi.Camiye gelen Bafralılar burada ellerini semaya açarak tövbe ve istiğfar ederek, Yaradan'dan geçmiş günahlarının affedilmesini diledi. Kur'an-ı Kerim ve ilahilerin okunduğu  Çarşı Camiine gelen kadın erkek, genç yaşlı birlikte okunan dualara 'Âmin' dedi. Bafra İlçe Müftüsü İbrahim Memiş'in mevlid kandili ile ilgili konuşmasından sonra yatsı namazı kılındı. 

Cami çıkışında cemaate Bafra Belediyesi tarafından çeşitli ikramlar yapıldı.bafrada-mevlid-kandili-idrak-edildi1.jpgbafrada-mevlid-kandili-idrak-edildi2.jpgbafrada-mevlid-kandili-idrak-edildi3.jpgbafrada-mevlid-kandili-idrak-edildi-4.jpgbafrada-mevlid-kandili-idrak-edildi5.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.