Bafra'da Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası

Bafra'da Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası

Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası Konferansına Yoğun İlgi Oldu.

A+A-

Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası Konferansına Yoğun İlgi Oldu.

Bafra Müftülüğü  Konferans Salonunda "Peygamberimiz, Cami ve İrşat" temasıyla düzenlenen ve yoğun katılımın olduğu konferansa, Bafra Kaymakamı Cevdet ERTÜRKMEN, Belediye Başkan Vekili Murat CEVAHİR, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, daire amirleri, STK Temsilcileri, din görevlileri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Programa saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlanıldı. Kur’an-ı Kerîm tilaveti ve haftanın teması ile ilgili sinevizyon gösteriminden sonra İlçe Müftüsü Necmettin KAYAR açılış konuşmasını yaptı. Konuşmasında Müftü KAYAR : " Hafta dolayısıyla konferansımızı onurlandırılan Kaymakamımız  Cevdet ERTÜRKMEN’e Belediye Başkan Vekili Murat CEVAHİR’e, OMÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman ŞAHİN hocamıza, siyasi parti başkanlarına, daire amirlerine STK temsilcilerine, Bafra'lı hanımefendi beyefendiler ile basın mensuplarına teşekkür etti. ” 
Daha sonra konferanslarını sunmak için sahneye gelen  Prof Dr Osman ŞAHİN : "Peygamberimiz, Cami ve İrşat" temasıyla gerçekleştirdiği konuşmasında : “ Peygamber Efendimizin bir yere gittiğinde ilk yaptığı şeyin mescid inşa etmek olduğunu çünkü Allah korkusu, Müslüman kimliği ve bilinçli olgun kişiliğin kazandırılmaya çalışıldığı en önemli yerin Camilerimiz olduğunu, İnsanları adeta tedavi eden, kürsülerden hocalarımızın verdiği bilgilerle insanların aydınlandığı bir mekan olan Camilerimizin imarından asıl maksadın içerisinin cemaatle doldurulmasının önemliliğini ifade ederek Peygamberimizin örnekliğinde iyi bir aile olmanın gerekliliği vb. konulara değindi.

Hafta dolayısıyla ihtiyaç odaklı Kur’an Kurslarımız arasında gerçekleştirilen 
Siyer-i Nebî yarışmasında dereceye giren ve katılım sağlayan kursiyerlere Ödül takdimi için sahneye gelen Kaymakaz  Cevdet ERTÜRKMEN Konuşmacı Hocamıza ve konferansı düzenleyen ilçe Müftümüze teşekkür ederek din görevlilerimizin, katılımcıların, 
”Mevlid-i Nebî ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutladı.

 Program sonunda eğitimini başarı ile bitiren kursiyerlere hediyeleri takdim edildi.

bafrada-mevlid-i-nebi-ile-camiler-ve-din-gorevlileri-haftasi-2.jpgbafrada-mevlid-i-nebi-ile-camiler-ve-din-gorevlileri-haftasi-3.jpgbafrada-mevlid-i-nebi-ile-camiler-ve-din-gorevlileri-haftasi-4.jpgbafrada-mevlid-i-nebi-ile-camiler-ve-din-gorevlileri-haftasi-5.jpgbafrada-mevlid-i-nebi-ile-camiler-ve-din-gorevlileri-haftasi-6.jpgbafrada-mevlid-i-nebi-ile-camiler-ve-din-gorevlileri-haftasi-7.jpgbafrada-mevlid-i-nebi-ile-camiler-ve-din-gorevlileri-haftasi-8.jpgbafrada-mevlid-i-nebi-ile-camiler-ve-din-gorevlileri-haftasi-9.jpgbafrada-mevlid-i-nebi-ile-camiler-ve-din-gorevlileri-haftasi-10.jpgbafrada-mevlid-i-nebi-ile-camiler-ve-din-gorevlileri-haftasi-11.jpgbafrada-mevlid-i-nebi-ile-camiler-ve-din-gorevlileri-haftasi-11.jpgbafrada-mevlid-i-nebi-ile-camiler-ve-din-gorevlileri-haftasi-12.jpgbafrada-mevlid-i-nebi-ile-camiler-ve-din-gorevlileri-haftasi-13.jpgbafrada-mevlid-i-nebi-ile-camiler-ve-din-gorevlileri-haftasi-14.jpgbafrada-mevlid-i-nebi-ile-camiler-ve-din-gorevlileri-haftasi-15.jpgbafrada-mevlid-i-nebi-ile-camiler-ve-din-gorevlileri-haftasi-16.jpgbafrada-mevlid-i-nebi-ile-camiler-ve-din-gorevlileri-haftasi-17.jpgbafrada-mevlid-i-nebi-ile-camiler-ve-din-gorevlileri-haftasi-18.jpgbafrada-mevlid-i-nebi-ile-camiler-ve-din-gorevlileri-haftasi-20.jpgbafrada-mevlid-i-nebi-ile-camiler-ve-din-gorevlileri-haftasi.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.