BAFRA'DA KURBANLIK HAYVANLAR GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Kurban Bayramı'na 9 gün gibi kısa bir süre kalmasına rağmen  Bafra Belediyesi canlı hayvan pazarına hayvanlarını getiren üreticiler satış olmamasından yakınıyorlar.

A+A-

Kurban Bayramı'na 9 gün gibi kısa bir süre kalmasına rağmen  Bafra Belediyesi canlı hayvan pazarına hayvanlarını getiren üreticiler satış olmamasından yakınıyorlar.
Az da olsa gelen vatandaşlar kurban fiyatlarından yakınırken hayvan yetiştiricileri ise geçen seneden daha ucuz olduğunu söylediler. 
Bafra Belediyesi Canlı Hayvan Pazarında 110 adet büyükbaş hayvanın konulabileceği 100 Adet Büyükbaş Padoğu,393 adet küçükbaş hayvanın konulabileceği   24 Adet Küçükbaş Padoğu bulunurken, ayrıca  İdari Bina Ve Dinlenme Salonu,Bay-Bayan Mescid,,Bay-Bayan tuvalet,Ambar,Karantina Padoğu,İndirme-Bindirme Rampası ve 3000 m2 otopark bulunuyor 

Alıcıların kurbanlıklara rağbet etmemesinden dolayı mağdur olduklarını belirten satıcılar, "Mallarımız çok güzel alıcı yok. Hayvan sayısına baktığınız zaman çok da hayvan yok fakat alıcı olarak talep hiç yok. Bakıyorsun kimse yok, koskoca hayvan pazarı alıcı yok. Fiyat olarak ortalama büyük hayvanlara 20 bin lira istiyoruz.

Toklulara ise 4.000 tl ve 5.000  tl. arası ücret istiyoruz. Maliyetler arttı. Yem pahalandı, saman pahalandı , en önemlisi mazot pahalandı. Ne olursa olsun yine de gelip fiyat dahi soran yok. Mübarek kurban bayramına 9 gün kaldı. Belki birkaç gün sonra kurban satışları artar diye ümit ediyoruz.’’dedilerbafrada-kurbanlik-hayvanlar-gorucuye-cikti-2.jpgbafrada-kurbanlik-hayvanlar-gorucuye-cikti-4.jpgbafrada-kurbanlik-hayvanlar-gorucuye-cikti-5.jpgbafrada-kurbanlik-hayvanlar-gorucuye-cikti-8.jpgbafrada-kurbanlik-hayvanlar-gorucuye-cikti.jpgbafrada-kurbanlik-hayvanlar-gorucuye-cikti1.jpgbafrada-kurbanlik-hayvanlar-gorucuye-cikti4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.