BAFRA'DA KURBAN BAYRAMI COŞKULU BİR ŞEKİLDE KUTLANDI

BAFRA'DA KURBAN BAYRAMI COŞKULU BİR ŞEKİLDE KUTLANDI

Kurban Bayramı dolayısıyla Bafra'da, bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

A+A-

Bafra Öğretmenevi bahçesinde düzenlenen törene Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Belediye Başkan Vekili Ahmet Kurt, İlçe Garnizon Komutanı Vekili Personel Yüzbaşı Serkan Savaş, Jandarma Komutan vekili Jandarma Üsteğmen Hakan Arıkan ile daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Akabinde Kaymakamımız Sayın Halis Arslan ve beraberindekiler Bafra 75. Yıl Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, burada kalanların bayramını kutladı. Sırasıyla Bafra Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ve Bafra T Tipi Açık Cezaevi'nde bulunan mahkumlarını da ziyaret ederek, bayramlaştılar.

Bafra Devlet Hastanesinde yatan hastalar ve refakatçılar memnuniyetlerini dile getirdiler.Kendimizi garip gibi hissederken bu Kurban bayramında bizleri ziyaret edip bayramımızı kutlamanızdan dolayı çok mutlu ettiniz. Yalnız olmadığımızı hissettik. Siz Bafra Kaymakamımız Halis Arslan’a ve beraberindekilere çok teşekkür ediyoruz dediler. 

bafra-kaymakamligi-bayramlasma.jpgbafra-kaymakamligi-bayramlasma2.jpgbafra-kaymakamligi-bayramlasma3.jpgbafra-kaymakamligi-bayramlasma4.jpgbafra-kaymakamligi-bayramlasma5.jpgbafra-kaymakamligi-bayramlasma6.jpgbafra-kaymakamligi-bayramlasma7.jpgbafra-kaymakamligi-bayramlasma8.jpgbafra-kaymakamligi-bayramlasma9.jpgbafra-kaymakamligi-bayramlasma10.jpgbafra-kaymakamligi-bayramlasma12.jpgbafra-kaymakamligi-bayramlasma11.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.