Bafra`da Kur`an Ziyafeti

Bafra`da Kur`an Ziyafeti

Bafra İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen “Kur'an Tilaveti” programına ünlü hafızlar katıldı. Hafızlar, okudukları Kur'an-ı Kerim ile adeta kulakların ve gönüllerin pasını sildi.

A+A-
Bafra Kapalı Spor Salonunda düzenlenen programa, Kaymakam Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Diyanet Başkanlığı Temsilcileri,  Daire Müdürleri, Din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını ilçe Müftüsü İsmail Çiçek yaptı.  İsmail Çiçek, yaptığı konuşmada, "Kur'an-ı Kerîm'i okumanın, anlamanın ve hayata aktarmanın öneminden bahsetti. Kur'an'ın Müslümanlar için hayat rehberi olduğunu belirten Çiçek, “Bizleri yaratan yüce Allah biz kullarına karşı sonsuz merhamet sahibidir" dedi. Daha sonra ise seçkin hafızlardan kuran tilaveti başladı. Hazfız İsmail Çoşar Kocatepe Camii, Hafız Ahmet Karaali Hacı Bayram Veli Camii, Hafız Ali Tel Ahmet Hamdi Akseki Camii, Hafız Mehmet Bilir Millet Camii, Başimamhatipleri gönüllerin pasını sildi. Tilavet Samsun İl Müftüsü Veysel Çakı`nın konuşmasının ardından Diyanet Başkanlığı Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Bünyamin Albayrak konuşmasını yaptı. Program semazenlerin yapmış olduğu o muhteşem gösteri ile devam etti. Tilavet programı belge takdimi ve dualarla son buldu.
4-001.jpg12-001.jpg
14-001.jpg7.jpg
11.jpg2-002.jpg9.jpg3-004.jpg13.jpg5.jpg14.jpg8.jpg17-002.jpg
10-001.jpg
1-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.