Bafra'da Kızılay Kan Toplama Merkezlerine Yoğun İlgi

Türk Kızılay Bafra Şubesi olası kan ihtiyacı için Bafra Hükümet Konağı önünde Kan Bağışlarını kabul etmeye başladı.

A+A-

Türk Kızılay Bafra Şubesi olası kan ihtiyacı için Bafra Hükümet Konağı önünde Kan Bağışlarını kabul etmeye başladı.
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki deprem sonrası tüm Türkiye adeta tek yürek oldu. 81 ilden deprem bölgesine yardım yağarken Kızılay’ın kan verme çağrısına Bafra halkı akın etti. Bafra Cumhuriyet meydanında ( eski meydan)’da bulunan Kızılay kan bağış otobüsü 5 gün sürecek kan bağışı kampanyasını başlattı.
KAN BAĞIŞI 5 GÜN SÜRECEK
Ülke olarak teyakkuzda olduklarını söyleyen Türk Kızılay Bafra Şube Başkanı Erkan Korkmaz ‘’ Şimdi birlik ve beraberlik zamanı, ülke olarak hareket halindeyiz. Kan verme aracımız 5 gün sürecek. Hükümet konağı önünde başlayan kampanyamız hava muhalefetinden dolayı Gençlik Merkezi’nde devam edecek. Yarın itibariyle Gençlik Merkezi’nde vatandaşlar kan bağışlarını yapabilecekler. Kan stoklarımız şu an mevcut ama olası acil durumlar için stoklarımızda biriktiriyoruz. Bafra halkımıza buradan sizlerin aracılığı ile kan vermeye davet ediyoruz ’dedi.
Korkmaz, Tüm halkımızı yarından itibaren kan vermeye davet ediyoruz. Ayrıca Ziraat Bankası Kızılay Genel Müdürlüğüne ise TR48 0001 0021 1000 0028 6852 54 nolu ibana nakdi yardım kabul edildiğini açıklama kısmına ise ‘’DEPREM’’ yazılması gerektiğini vurguladı.

bafrada-kizilay-kan-toplama-merkezlerine-yogun-ilgi-004.pngbafrada-kizilay-kan-toplama-merkezlerine-yogun-ilgi-005.pngbafrada-kizilay-kan-toplama-merkezlerine-yogun-ilgi-006.pngbafrada-kizilay-kan-toplama-merkezlerine-yogun-ilgi-007.pngbafrada-kizilay-kan-toplama-merkezlerine-yogun-ilgi-008.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.