Bafra’da ‘Kemerin Ses Getirsin’ Uygulaması

Samsun'un Bafra İlçesinde, İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan 'kemerin ses getirsin' kampanyasını, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri trafik denetiminde sürücülere tanıttı.

A+A-

İçişleri Bakanlığı tarafından 9-31 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen kampanya ile emniyet kemeri kullanımını artırmak amacıyla Bakan Süleyman Soylu'nun da destek verdiği 'Kemerin Ses Getirsin' uygulaması Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Ekiplerince hayata geçirildi. Bafra Anadolu İmamhatip Lisesi önünde bayram şekeri ikramı ile uygulama, bilgilendirme ve denetim yapan ekipler, trafikte yolcu olarak bulunan çocuklara 'Kemerin Ses Getirsin' kampayasını uygulamalı olarak yaptırdılar.

İçişleri Bakanlığı tarafından bayramda trafik güvenliğinin artırılması amacıyla başlatılan 'Kemerin Ses Getirsin' kampanyası kapsamında Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve İlçe Jandarma ekipleri tarafından uygulama, bilgilendirme ve denetim yapıldı.

Anadolu İmamhatip Lisesi önünde yapılan denetimlerde, özellikle çocuklara emniyet kemerinin önemi anlatılırken, can kayıpları yaşanmaması ve farkındalık oluşturulması amacıyla 'Kemerin Ses Getirsin' kampanyasına destek verilmesi istendi. İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan ve İlçe Jandarma Komutan Vekili asb. Başçavuş Mustafa Çakmak ayrıca, bu kampanya kapsamındaki görsellerin twitter üzerinden #kemerinsesgetirsin hashtagiyle @TrafikEGM hesabına gönderilmesi halinde çocukların scooter, kask ve koruma ekipmanı kazanacaklarını ifade etti.

Ekipler ayrıca, durdurulan araçlarda bulunan sürücü ve yolcuların bayramlarını kutlayarak, bayram şekeri ikram etti.

Bakan Soylu, o kampanyayı kendi emniyet kemerini takma videosuyla paylaştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da twitter hesabından yaptığı video paylaşımıyla "Bayramda yola çıkan vatandaşlarımız, bayramın en güzel yanı sevdiklerimizle birlikte olmak, beraber olmak, sevdiklerimizle buluşmaktır. Ne olursa olsun bu buluşma yarım kalmasın. Hepimizin kemeri ses getirsin" diyerek destek verdiği kampanya kapsamında emniyet kemeri kullanımına dikkat çekildi.

Gönderilen videolardan en çok beğeniyi alan ilk 100 çocuğa scooter, kask ve koruma ekipmanı hediye edileceği belirtildi.

Öte yandan, yarışma ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.trafik.gov.tr internet adresinden ulaşabilecek. 

 

bafrada-kemerin-ses-getirsin-uygulamasi-1.jpg bafrada-kemerin-ses-getirsin-uygulamasi-2.jpg bafrada-kemerin-ses-getirsin-uygulamasi-3.jpg bafrada-kemerin-ses-getirsin-uygulamasi-4.jpg bafrada-kemerin-ses-getirsin-uygulamasi-5.jpg bafrada-kemerin-ses-getirsin-uygulamasi-6.jpg bafrada-kemerin-ses-getirsin-uygulamasi-7.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum