BAFRA’DA KARİYER GÜNLERİ RÜZGARI ESTİ

BAFRA’DA KARİYER GÜNLERİ RÜZGARI ESTİ

Bafra Kariyer Günleri Mesleki Tanıtım Etkinliği Sona Erdi.

A+A-

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen“Bafra Kariyer Günleri Mesleki Tanıtım Etkinliği” 8.ci Programı ile sona erdi.

Bafra’da bulunan 16 lisenin birlikte uyguladığı Kariyer Günleri’nin koordinatör okulu Anadolu Lisesi oldu.

Son etkinlikte ise Bafra Anadolu Lisesi Koordinatörlüğünde ki etkinliğe Bafra Galip Öztürk Anadolu Lisesi ev sahipliği yaptı.

Son programın konusu ise,’’Üniversite Bitirip, Kendi İşinde Başarılı Olanlar.’’ İdi.

Bu konuda ise konuklar Bafra Anadolu Lisesi Mezunlarından Bafralı Başarılı Genç İşadamı, Bafra Genç İşadamları Derneği Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu, Başkan Yardımcısı Ozan Barışçıl, Mali Müşavir İnci Varış oldu. Konuklar yaptıkları açıklamada başarının anahtarının çok çalışmak ve disiplinli hareket etmek olduğunu belirttiler.

Konu hakkında bir açıklama yapan  Koordinatör Bafra Anadolu Lisesi Müdürü Yıldıray Baş,’’Bafra’da önemli bir projeye start verdik ve bugünde sonuna geldik. Gençlerimize ileride sahip olacakları mesleği seçerken canlı örneklerini iyi görebilmelerini sağlayacak, Seçim yaparken bugüne kadar oluşturdukları fikirleri son noktasına koymadan önce güzel örneklerle karşılarına çıkalım istedik. Bu bağlamda 8 ayrı dalda yaklaşık 26 mesleği öğrencilerimizle buluşturduk. Her hafta bir konunun ele alındığı Bafra Kariyer Günleri’nde 9 ve 12. sınıf öğrencilerine mesleklerin tanıtımı yapıldı. 8 hafta süren ve bugün sona eren  etkinlikte 3 bin öğrenciye ulaşıldı. Bafra Kariyer Günleri 3 Nisan 2013 tarihinde başlayıp, 29 Mayıs 2013 tarihinde sona erdi. Bafra Kariyer Günleri Mesleki Tanıtım Etkinlikleri Projesinin fikir babası sayın Kaymakamımıza ve eşi Hacer Katırcı’ya eğitime yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz.’’dedi.

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.