BAFRA’DA KARİYER GÜNLERİ BAŞLIYOR.

BAFRA’DA KARİYER GÜNLERİ BAŞLIYOR.

Bafra Kariyer Günleri Mesleki Tanıtım Etkinlikleri Projesi 3 Nisan 2013 Çarşamba Günü Bafra Belediyesi Kışlık Kültür Merkezinde Star Alıyor.

A+A-


Kariyer günlerinin ilk konuğu ise ,’’Kamu Yönetimi.’’ Konusunda Bafra Kaymakamı Ali Katırcı olacak.

Bafra Anadolu Lisesi tarafından koordine edilen, Bafra Anadolu Lisesi Rehberlik Servisi tarafından hazırlanan Bafra Kariyer Günleri Mesleki Tanıtım Etkinlikleri Projesinin fikir babası Bafra Kaymakamı Ali Katırcı.

Kariyer Günleri davetiyesini sunmak için Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar, Bafra Anadolu Lisesi Müdürü Yıldıray Baş, Bafra Anadolu Lisesi Rehberlik Servisi Öğretmeni Ülker Lokumcu, 9.sınıf öğrencileri Gizem Gaye Ak, Beyza Korkmaz, Merve Zengin Bafra Kaymakamı Ali Katırcı’nın makamında ziyaret ederek davetiye verdiler.

Konu hakkında bir açıklama yapan Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar,’’ Bafra Kariyer Günleri 3 Nisan 2013 tarihinde başlayıp, 29 Mayıs 2013 tarihinde sona erecek. Bafra Kariyer Günleri Mesleki Tanıtım Etkinlikleri Projesinin fikir babası Bafra Kaymakamı Ali Katırcı’ya eğitime yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

Bizler proje danışmanları ben, Bafra Anadolu Lisesi Müdürü Yıldıray Baş, Bafra Anadolu Lisesi Rehberlik Öğretmeni Ülker Lokumcu ile proje yürütme kurulu Bafra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü A.Mithat Karaman, Bafra Anadolu Lisesi Müdürü Yıldıray Baş, Bafra Anadolu Lisesi Rehberlik Öğretmeni Ülker Lokumcu, Bafra Galip Öztürk Lisesi Müdür Yardımcısı Ahmet Ermiş’ten oluşmaktadır.’’dedi.

Davetiye ve ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirten Bafra Kaymakamı Ali Katırcı,’’ Gençlerimizin başarılı ve mutlu olabilmesi onların doğru ve isabetli kararlar vererek, kendi özelliklerine uygun meslekleri seçmelerinden geçer. Toplum yaşamında her birey bir meslek sahibi olma, bir iş yapma ve etkin olma ihtiyacı duyar. Çünkü insan ile yaşam arasındaki en kuvvetli bağ ‘’iş’’idir. İnsanın yetkin, başarılı ve mutlu olabilmesi, toplumun ekonomik ve sosyal hayatına katkıda bulunabilmesi için yetenekleri ve bilgisi doğrultusunda bir meslek sahibi olması gerekir. Bu anlamda ilçemizde başlatılan ‘’KARİYER GÜNLERİ PROJESİNİ.’’ Takdirle karşılıyorum. ‘’Kamu Yönetimi.’’ Mesleğinin tanıtımına katılacak olmaktan mutluluk duyuyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, sevgili öğrencilerimize başarılar diliyorum.’’diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.