Bafra'da Kapıkaya Fest heyecanı

Bafra'da Kapıkaya Fest heyecanı

Bafra, 24-28 Temmuz 2019 tarihleri arasında 3.sü düzenlenecek olan Kapıkaya Fest – Doğa Sporları ve Kültür Festivali’ne bir kez daha evsahipliği yapmanın heyecanını yaşıyor

A+A-

24-28 Temmuz 2019 tarihleri arasında Bafra'da 3.sü düzenlenecek Kapıkaya Fest – Doğa Sporları ve Kültür Festivali için çalışmalar aralıksız sürüyor. 
Kızılırmak’ın yanı başında doğanın ve tarihin bir arada olduğu noktada katılımcı ve ziyaretçilere hava sporları, su sporları, dağcılık, fotoğrafçılık, bisiklet, atv, kamping gibi branşları ve onlarca sportif etkinliği bir arada yaşayabilecekleri bir alan sunan Kapıkaya Fest, aynı zamanda turizm turları, fotoğraf – bisiklet ve atv safari, yöresel ve kültürel pazarları da bünyesinde barındıracak.

DÜNYANIN NADİR ALANLARINDAN

Etkinlik alanı bu branşların ve sportif etkinliklerin hepsini bir arada buluşturabilecek dünyanın nadir alanlarından birine sahip olan Kapıkayafest; ilki 2017 yılında 25 bin, ikincisi 2018 yılında 50.000’in üzerinde ziyaretçi, 5000 civarı kamp ve katılımcısı ile ciddi bir ses getirdi. Bu yıl ise 100 bine yakın katılımcı ve ziyaretçi bekleniyor. Festivale ev sahipliği yapan Kapıkaya ve Asar mevkileri, ulusal – uluslararası sporcuların ve doğa sporlarına ilgi duyanların odak noktası durumunda.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.