Bafra'da Kadın Futbol Takımı Kuruldu

Bafra ilçesinde Genç Bafraspor Futbol Kulübü bünyesinde Kadın Futbol Takımı kuruldu.

A+A-

Bafra ilçesinde Genç Bafraspor Futbol Kulübü bünyesinde Kadın Futbol Takımı kuruldu.

Kadın Futbol takımı haftanın 3 günü çalışmalarını hırsla sürdürüyor.
Konu hakkında Genç Bafraspor Futbol Kulübü ve Kız Futbol Takımı teknik direktörleri Halis Es, Galip Es yaptıkları açıklama ile,’’ Bafra’da uzun yıllardır faaliyette bulunan Genç Bafraspor futbol kulübü bünyesinde U-11,U-12,U-13,U-14-U-15 ve büyükler futbol takımı olmak üzere yaklaşık 150 sporcu bulundurmaktadır.
Genç Bafraspor’u çalıştıran bizler 2 kardeş olarak  ayrıca Orhan Girginer ve Kaleci Antrenörü Ahmet Oğuz ile birlikte gençlerimizi  geleceğin futbolcuları yapmak için devamlı çalışmaktayız.
Bunun yanı sıra Genç Bafraspor Kız Futbol Takımınıda oluşturduk. Şu anda kadromuz da 15’e yakın kızımız var. Bu sayı ilerleyen günlerde daha da çoğalacak. İlk başta çocuklarını kız futbol takımına gönderen ailelere ve öz güveni olan kız çocuklarımıza teşekkürlerimizi sunmak isteriz.
Ayrıca bünyemizde milli takıma davet edilen bir kızımız var. O da Yaren Ersen. Kızımız çok yetenekli. 
Bizler iki kardeş Halis Es ve Galip Es olarak 30 Yıldır futbolun içerisindeyiz,  bundan 5 yıl önce Yaren Esen diye bir kız çocuğumuz  velisiyle beraber bizim yanımıza geldi, erkek çocuklarıyla antrenmanlara başladı. Bizimle beraber 5 yıldır çalışıyor. Kız çocuğu olduğu halde çok yetenekli bir oyuncu Samsun'da her yıl 2008 ligi oluyor  ve o ligde özel izin alarak erkek çocukların için de  maçların ikinci devrelerinde oyuna soktum . Samsun'da ki spor camiası Yaren'i çok beğendi  erkek futbolcularla fizik durumu neredeyse aynı seviyede.
Sonra da Samsun’da Milli takım seçmeleri yapıldı, Yaren'de Milli Takım Seçme antrenmanlarına katıldı. Milli Takım Hocaları Yaren'i çok beğendi. Ve Yaren’in bu başarısını gören veliler ve kız çocukları bizlere müracaat etti. Bizde oynamak istiyoruz dediler. Ve  ondan sonra Genç Bafraspor Kız Futbol Takımı kuruldu. " dedi.
Daha sonra Bafra 55.NET TV’ye konuşan kız futbol takımı oyuncuları nasıl futbol oynamaya başladıklarını anlattılar.

bafra-kadin-futbol-takimi-010.JPG

bafra-kadin-futbol-takimi.JPGbafra-kadin-futbol-takimi-001.JPGbafra-kadin-futbol-takimi-002.JPGbafra-kadin-futbol-takimi-003.JPGbafra-kadin-futbol-takimi-004.JPGbafra-kadin-futbol-takimi-005.JPGbafra-kadin-futbol-takimi-006.JPGbafra-kadin-futbol-takimi-007.JPGbafra-kadin-futbol-takimi-008.JPGbafra-kadin-futbol-takimi-009.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum