BAFRADA İTFAİYE TEŞKİLATININ 299.YILI KUTLANDI

BAFRA'DA İTFAİYE TEŞKİLATININ 299.YILI KUTLANDI

İtfaiye Teşkilatının 299.Kuruluş yılı çeşitli etkinlerle kutlandı.

A+A-

Bafra Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünce gerçekleştirilen etkinliklere Bafra Kaymakamı Ali Katırcı,Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Rıza Zengin,Bafra Belediyesi Daire Amirleri katıldı.

 

Konuklara semaver çayı eşliğinde Bafra Lokulu ve Kaymaklı Lokumu ikram edildi.

 

Bafra İtfaiye Müdürü Ramazan Yaman katılıcılara;1 Ocak -25 Eylül 2013 tarihleri arasında yapılan çalışmalar hakkında da detaylı bilgiler sundu.

itfaiye-haft-(1).jpgitfaiye-haft-(2).jpgitfaiye-haft-(3).jpgitfaiye-haft-(4).jpgitfaiye-haft-(6).jpgitfaiye-haft-(7).jpgitfaiye-haft-(8).jpgitfaiye-haft-(10).jpg

 

İtfaiye Müdürü Ramazan Yaman Bafra İtfaiyesi olarak trafik kazası, hayvan kurtarma, tarla yangını, merdiven yardımı, çatı yangını, kurtarma- mahsur kalma, çalı ve çeşitli yangınlar olarak 298 adet yangın, vb. Ile 01 Ocak tarihinden 25 Eylül tarihine kadar da toplamda 410 olaya müdahale ettiklerini; okullarda eğitim seminerleri ve tatbikatlar yaptıklarını; ayrıca işyerlerini de denetleyerek yangın emniyet raporları hazırladıklarını dokuz aylık toplam 195 adet işyeri yangın emniyet raporu,12 adet resmi ve özel kurum’a eğitim verildi,  82 bina inceleme projesi hazırladıklarını belirtti.

Bafra Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünün gösterileri katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

Teşkilatın 299.Luruluş yılına istinaden atılan şehir turunda İtfaiye Personeline vatandaşların ilgisi yoğundu.

Bafra Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü İtfaiye Haftasında başta okullar olmak üzere bir çok kamu kuruluşunda hazırlanan bilgilendirme broşürlerinin dağıtımına devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.