Bafra İmam Hatip Gençlik Buluşması’nda İkinci Oturum

Bafra İmam Hatip Gençlik Buluşması’nda İkinci Oturum

BAFİM-DER tarafından düzenlenen İmam Hatip Gençlik Buluşmasında ikinci oturum yapıldı.

A+A-

BAFİM-DER tarafından düzenlenen İmam Hatip Gençlik Buluşmasında ikinci oturum yapıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan ikinci oturumda BAFİM-DER Dernek Başkanı Hüseyin Dursun açılış konuşmasını yaptı.

İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile buluşulan ikinci oturumda Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan’ın gençlere yönelik yaptığı öğüt verici konuşmaların yanı sıra onlarla kurduğu eğlenceli diyaloglar katılımcıları gülümsetti.

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, BAFİM-DER Dernek Başkanı Hüseyin Dursun, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Samsun Valisi Zülkif Dağlı’nın eşi Nurgül Dağlı, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen’in eşi Gülfem Ertürkmen, Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan, sanatçı Orhan Çakmak ve Bafra İmam Hatip lisesi öğrencilerinin katılımıyla yapılan etkinliğin ikinci oturumu da Orhan Çakmak’ın konseri ile coşkulu bir şekilde devam etti.

Etkinlik sonunda BAFİM-DER Dernek Başkanı Hüseyin Dursun ve Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından Sıtkı Aslanhan ve Orhan Çakmak’a Bafra’dan hediyeler takdim edildi. Öğrencilerle gerçekleştirilen toplu fotoğraf çekimi sonrası etkinlik son buldu.

bafrada-imam-hatip-genclik-bulusmasinda-ikinci-oturum.JPGbafrada-imam-hatip-genclik-bulusmasinda-ikinci-oturum-001.JPGbafrada-imam-hatip-genclik-bulusmasinda-ikinci-oturum-002.JPGbafrada-imam-hatip-genclik-bulusmasinda-ikinci-oturum-003.JPGbafrada-imam-hatip-genclik-bulusmasinda-ikinci-oturum-004.JPGbafrada-imam-hatip-genclik-bulusmasinda-ikinci-oturum-005.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.