Bafra’da İmam Hatip Gençlik Buluşması

Bafra’da İmam Hatip Gençlik Buluşması

BAFİM-DER tarafından Bafra Belediye Kültür Merkezi’nde İmam Hatip Gençlik Buluşması etkinliği yapıldı.

A+A-

BAFİM-DER tarafından Bafra Belediye Kültür Merkezi’nde İmam Hatip Gençlik Buluşması etkinliği yapıldı.

Etkinlik saygı duruşu ve istiklal marşının ardından okunan Kuran’ı Kerim tilaveti ile başladı. Kuran'ıKerim Tilavetinin ardından BAFİM-DER Dernek Başkanı Hüseyin Dursun katılımcıları selamlayarak açılış konuşmasını yaptı.

Sonrasında Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan, İmam Hatipli gençlere yönelik yaptığı konuşmasında özellikle çağımızın önemli meselelerinden biri olan sosyal medya üzerine uyarılarda bulundu. Konuşması sırasında gençlerle gerçekleştirdiği renkli diyaloglar dikkat çekti.

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, BAFİM-DER Dernek Başkanı Hüseyin Dursun, Bafra Müftüsü Necmettin Kayar, Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan, Sanatçı Orhan Çakmak ve Milli İrade İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlik, Orhan Çakmak’ın seslendirdiği eserler ve büyük alkışlar ile son buldu.

bafrada-ibafrada-imam-hatip-genclik-bulusmasi.JPGbafrada-imam-hatip-genclik-bulusmasi.JPGbafrada-imam-hatip-genclik-bulusmasi-001.JPGbafrada-imam-hatip-genclik-bulusmasi-002.JPGbafrada-imam-hatip-genclik-bulusmasi-003.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.