Bafra'da iki okula suni çim saha yapıldı

Bafra'da iki okula suni çim saha yapıldı

Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor TOTO Teşkilatı tarafından yapımı gerçekleştirilen 2 okula 2 suni çim saha projesi Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okulundan gerçekleştirilen açılışla hizmete girdi.

A+A-

Açılış programına, AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Samsun Gençlik Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, kurum müdürleri öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

8 AY ÖNCE SÖZ VERMİŞTİK

Törende konuşan AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı şunları söyledi. "Bundan 8 ay önce okulumuza bir ziyaret gerçekleştirmiştik. Endüstri Meslek Lisesi ve Bafra Belediyesi arasında gerçekleştirilen, ve şehirlerde bankların yapımı ile alakalı okul bahçesinde protokol düzenlemişti. Bizde o protokole katılmıştık. O törene katıldığımız da okulu gezdiğimiz de gördük ki Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerine bir halı saha yakışır diye düşündük. Buradan çıktığımız da ise Ankara'da ki gerekli görüşmeleri gerçekleştirdikten sonra okulumuza bu güzel halı sahayı kazandırmış olduk. 

BU HALI SAHA TAMAMEN SİZİN

Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi olmak büyük bir gururdur, büyük bir onurdur diyen Kırcalı, endüstri Meslek Lisesi öğrencisi olmak çalışkanlığı gerektirir. benim gördüğüm kadarıyla sizlerde çalışkan öğrencilersiniz. Buraya kazandırdığımız bu eser tamamen endüstri meslek lisesi öğrencilerine aittir. Bu vesileyle halı sahanızı iyi günlerde kullanmanızı temenni ediyorum, hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Konuşmanın ardından Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri gösteri maçı düzenledi. Maçın başlama vuruşunu ise, AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç yaptı.

Açılış programı yapılan ikramlarla son buldu.

Diğer Suni Çim Saha açılışı ise,  Saat 11.30'da Yeşilyazı İlk ve Ortaokulu'nda yapılan törenle hizmete girdi.

Bafra55 endüstri meslek lisesiOrhan KırcalıHamit KılıçBafra55 endüstri meslek lisesiBafra55 endüstri meslek lisesiBafra55 endüstri meslek lisesiBafra55 endüstri meslek lisesi

bafra yeşilyazı okuluBafra da sunni halı saha

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum