Bafra'da Hava Durumu Kritik Uyarı!

Bafra'da Hava Durumu Kritik Uyarı!

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü'nden alınan son bilgilere göre, Samsun ve çevrelerinde hava, parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, yağışlar öğle saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

A+A-

 Yapılan son değerlendirmelere göre; bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren Samsun, Sinop,Kastamonu,Tokat Amasya ve Ordu çevreleri, öğleden sonra ise Çorum çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor, yağışların Ordu il geneli ile Samsun'un doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

METEOROLOJİDEN UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika açıklaması şı şekilde: "Yağışların Ordu il geneli ile Samsun'un doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden, oluşabilecek olumsuzluklara (Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, heyelan, ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

BAFRA’DA HAVA DURUMU

Bafra Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, yağışlar öğle saatlerinde yerel oılarak kuvvetli 25
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.