Bafra'da hafızlar için icazet töreni düzenlendi

Bafra'da hafızlar için icazet töreni düzenlendi

Bafra ilçesinde Bafra Müftülüğüne bağlı kuran kurslarından mezun olan 57 hafız için icazet töreni düzenlendi.

A+A-

Bafra Müftülüğümüze bağlı; Merkez Kur'an kursu-Aktakke İhsaniye Kur'an Kursu-Ensar Kur'an Kursu-Darboğaz Kız Kur-an kursu-Altunyaprak kız Kur'an Kurslarında hafızlıklarını yapan 57 Öğrenci  için Bafra Müftülüğü tarafından, Bafra Davet ve toplantı salonunda görkemli bir icazet töreni düzenledi.
Proğrama,Bafra Kaymakam vekili  19 mayıs ilçe kaymakamımız Yavuz GÜNER, il müftüsü Veysel ÇAKI,19 Mayıs üniversitesi öğretim üyesi Yrd.doç.dr.Murat YILDIZ, İlçe müftüleri Emin PATAN, Dr.Mukadder Arif YÜKSEL, Cemalettin GEZGİNÇ, Osman KARAGÖZ,1000 km. uzaktan gelen Cizre Müftüsü Selahattin YILMAZ, Bafra Belediye başkan vekili  İsmail KURT, Ak parti ilçe başkanı Tuncay YURDUSEVEN, Sivil toplum örgütü   temsilcileri, hafızların aileleri, imam-hatipler, Kur-an Kursu hocalar ve çok sayıda Bafralı hayırsever işadamı, hayırsever Bafra halkı katıldı
Bafra Müftüsü Necmettin Kayar;” Bafra müftülüğü olarak bu güzel ve özel günde bizleri yalnız bırakmayan, yakından ve uzaktan programımıza katılan tüm misafirlerime hoş geldiniz diyorum. Rabbim vücutlarınıza sağlık, sıhhat ve afiyetler versin.
Kur'an ile insanın kendini bulup kendini tanıdığını, dolayısıyla Rabbini tanıdığına işaret ederek, "Kendini tanıyan rabbini tanır. Kendisiyle barışan, rabbiyle barışan, dünyayla da barışır. Dünya, ne kadar acı çekiyorsa, emin olun kendi kendisiyle barışık olmayan insanlardan çekiyor. Kendisiyle barışık olan, kendini tanıyan insandan ne kendine, ne topluma zarar gelir" diye konuştu.

bafrada-hafizlar-icin-icazet-toreni-duzenlendi.jpgbafrada-hafizlar-icin-icazet-toreni-duzenlendi-001.jpgbafrada-hafizlar-icin-icazet-toreni-duzenlendi-002.jpgbafrada-hafizlar-icin-icazet-toreni-duzenlendi-003.jpgbafrada-hafizlar-icin-icazet-toreni-duzenlendi-004.jpgbafrada-hafizlar-icin-icazet-toreni-duzenlendi-005.jpgbafrada-hafizlar-icin-icazet-toreni-duzenlendi-006.jpgbafrada-hafizlar-icin-icazet-toreni-duzenlendi-007.jpgbafrada-hafizlar-icin-icazet-toreni-duzenlendi-008.jpgbafrada-hafizlar-icin-icazet-toreni-duzenlendi-009.jpgbafrada-hafizlar-icin-icazet-toreni-duzenlendi-009.jpgbafrada-hafizlar-icin-icazet-toreni-duzenlendi-010.jpgbafrada-hafizlar-icin-icazet-toreni-duzenlendi-011.jpgbafrada-hafizlar-icin-icazet-toreni-duzenlendi-012.jpgbafrada-hafizlar-icin-icazet-toreni-duzenlendi-013.jpgbafrada-hafizlar-icin-icazet-toreni-duzenlendi-014.jpgbafrada-hafizlar-icin-icazet-toreni-duzenlendi-015.jpgbafrada-hafizlar-icin-icazet-toreni-duzenlendi-016.jpg

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.