Bafra’da ‘’Ezelden Ebede İstiklal’’ programı yapıldı

Samsun’un Bafra ilçesinde ,’’EZELDEN EBEDE İSTİKLAL’’ programı düzenlendi.

A+A-

Samsun’un Bafra ilçesinde ,’’EZELDEN EBEDE İSTİKLAL’’ programı düzenlendi.

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde hazırlanan İstiklal Marşımızın anlatıldığı ,’’EZELDEN EBEDE İSTİKLAL’’ programı Bafra Belediyesi kışlık kültür merkezinde 5 okulun iştirakleriyle yapıldı.
Salon girişinde öğrencilerin hazırladığı anlamlı resimler sergilendi. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.
İstiklal Marşının öğrenciler tarafından sunumu büyük takdir gördü, büyük alkış topladı.
Programa Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Okul Müdürleri ve öğrenciler katıldı.

bafrada-ezelden-ebede-istiklal-programi-yapildi.jpgbafrada-ezelden-ebede-istiklal-programi-yapildi-001.jpgbafrada-ezelden-ebede-istiklal-programi-yapildi-002.jpgbafrada-ezelden-ebede-istiklal-programi-yapildi-4.jpgbafrada-ezelden-ebede-istiklal-programi-yapildi-5.jpgbafrada-ezelden-ebede-istiklal-programi-yapildi-6.jpgbafrada-ezelden-ebede-istiklal-programi-yapildi-7.jpgbafrada-ezelden-ebede-istiklal-programi-yapildi-8.jpgbafrada-ezelden-ebede-istiklal-programi-yapildi-9.jpgbafrada-ezelden-ebede-istiklal-programi-yapildi-10.jpgbafrada-ezelden-ebede-istiklal-programi-yapildi-003.jpgbafrada-ezelden-ebede-istiklal-programi-yapildi-004.jpgbafrada-ezelden-ebede-istiklal-programi-yapildi-005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.