Bafra'da esnafın normalleşme sevinci!

Bafra'da esnafın normalleşme sevinci!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan normalleşme adımları kapsamında Bafrada kafe, kıraathane, restoran ve lokantalar bu sabah 07.00 itibarıyla masada servis vermeye başladı.

A+A-

Korona virüsle mücadele kapsamında aylardır kapalı olan işletmeler 1 Haziran itibarıyla kapılarını müşterilerine açtı. Heyecanla iş yerlerini açarak müşteri ağırlamaya başlayan esnaflar, çok mutlu olduklarını söyledi.
Normalleşme sürecinde yeme-içme mekanları saat 07.00 ile 21.00 arası masa servisi, 21.00 ile 24.00 arası da paket servis olarak hizmet verecek. Sabahın ilk saatleri itibariyle Bafra ilçesinde bulunan kıraathaneler yavaş yavaş dolmaya başladı. Restoran sahipleri ise paket servisinin yanı sıra masada servis vermenin kendilerinin korona döneminde iyi geleceğini söyledi.

"Şükürler olsun sonunda açıldı"
Kuaför işletme sahibi Eylem Usta, "Uzun zamandır bekliyorduk. Tabi yine korona virüs tedbirlerini biz elimizden geldiği kadar devam ettireceğiz. İnşallah diğer vatandaşlarımız da devam ettirir de bir daha eski duruma gelmeyiz. Tedbirleri elimizden bırakmayalım" diye konuştu.

tedbirleri-de-elimizden-birakmayalim-diye-konustu.png

tedbirleri-de-elimizden-birakmayalim-diye-konustu-001.png

tedbirleri-de-elimizden-birakmayalim.png

tedbirleri-de-elimizden-birakmayalim-001.png
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.