BAFRA’DA "ENGELSİZ YAŞAM İÇİN EL ELE" PROGRAMI DÜZENLENDİ

BAFRA’DA "ENGELSİZ YAŞAM İÇİN EL ELE" PROGRAMI DÜZENLENDİ

Bafra Belediyesi ve Bafra Otizmle Yaşayan Aileler Derneğinin ortaklığıyla Bafra Belediyesi çamlık mesire alanında "Engelsiz Yaşam İçin El Ele" kapsamında program düzenlendi .

A+A-

Bafra Belediyesi ve Bafra Otizmle Yaşayan Aileler Derneğinin ortaklığıyla Bafra Belediyesi çamlık mesire alanında "Engelsiz Yaşam İçin El Ele" kapsamında program düzenlendi .
Programda Yüz boyamalar, Yarışmalar, çeşitli aktiviteler düzenlenirken Bando ile müzik gösterisi yapılarak Bafra Otizmle Yaşayan Aileler Derneğinin üyeleri, aileler ve çocuklar mutlu bir gün geçirdiler.
Bafra Otizmle Yaşayan Aileler Derneği Başkanı Nihal Arslan yaptığı konuşmada,’’Bafra Belediyesi ve Bafra Otizmle Yaşayan Aileler Derneğinin ortaklığıyla Bafra Belediyesi çamlık mesire alanında "Engelsiz Yaşam İçin El Ele" kapsamında anlamlı bir program düzenlendik. Katılım sağlayan herkese ve her daim yanımızda bulunan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a Bafra Otizmle Yaşayan Aileler Derneği ve üyeleri adına teşekkürlerimizi sunmak isteriz.
Bafra Otizmle Yaşayan Aileler Derneği olarak bizi hayata bağlayan gerekçelerimiz var. Amacımız çocuklarımıza kaliteli zaman geçirmelerini sağlarken, Eğlenceli aktiviteler yaptırmak. Çocukların topluma adaptasyonlarını kolaylaştıracak projeleri hayata geçirmeye çalışıyoruz. Çocuklardan ve ailelerden olumlu geri bildirimler  alıyoruz. Farklı projeleri hayata geçirmek için çalışıyoruz.
Hedefimiz Bafra’daki otizmli aileleri bir çatı altında toplamak. Tüm ailelerimizi birbirleriyle kaynaştırmak. Özel çocuklarımızı sosyalleştirmek ve bunu bir vizyon çerçevesinde yapmak. Özel çocuklarımızın yetkinliklerine göre, yetkin olduğu dallarda başarılarını sağlamaktır.Ailelerin ve özel çocuklarında bu toplumda yerinin ve öneminin olduğunu deklare etmektir. Ortak paydamız olan özel çocuklarımızın olması gereken her türlü kulvarda aktivasyonunu sağlamak ve yaşatmaktır.’’diyerek sözlerini tamamladı.
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise yaptığı konuşmada,’’ Bafra Belediyemiz ve Bafra Otizmle Yaşayan Aileler Derneğinin ortaklığıyla Bafra Belediyesi çamlık mesire alanında "Engelsiz Yaşam İçin El Ele" kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza atmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Engelli vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın sorunlarına sahip çıkmak, doğru ve kalıcı çözümler üretmek, onların yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba gösterilmesi, gerek birey olarak gerekse devlet ve toplum olarak temel sorumluluğumuzdur. Engelli bireylerimize toplum olarak daha çok sahip çıktığımız güzel günleri görmek dileğiyle , yürekleri sevgi ile dolu olan tüm engelli vatandaşlarımızı kucaklıyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum. Engelli insanlarımıza göstereceğimiz ilgi, şefkat ve destek onların sosyal, kültürel ve ekonomik hayatta hak ettikleri yeri almalarını sağlayacak ve hayata olan bağlılıklarını daha da güçlendirecektir. Engelli vatandaşlarımızın herhangi bir eksiklik ve zayıflık hissine kapılmalarına müsaade etmeden, tümüyle kucaklayıp milletimizin saygın ve eşit bir ferdi olduklarını sürekli hatırlarda tutmak gerektiğini düşünüyorum.Her insanın bir engelli adayı olduğu gerçeğini unutmadan, elimizden gelen katkıyı vermeye devam edeceğiz.“En büyük engel sevgisizliktir” duygu ve düşüncelerle; tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum. 
Ayrıca Bafra Otizmle Yaşayan Aileler Derneği Başkanı Nihal Arslan ve yönetimine yaptıkları anlamlı çalışmalar ve projeler için teşekkürlerimiz sunmak isterim. Onların ve tüm engellilerimizin yanında olacağımızı da bildirmek isterim.’’dedi.bafra-otizim-001.jpgbafra-otizim-002.jpgbafra-otizim-003.jpgbafra-otizim-004.jpgbafra-otizim-005.jpgbafra-otizim-006.jpgbafra-otizim-007.jpgbafra-otizim-008.jpg

adsiz-tasarim-006.png

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.