Bafra’da ‘En Güvenli Sığınağımız Aile’ Konferansına Büyük Katılım

Bafra'da 15-21 Mayıs Aile Haftası nedeniyle İlçe Müftülüğü tarafından, Bafra İlçe Müftülüğü Konferans salonunda "En Güvenli Sığınağınız Aile" konulu konferans düzenlendi.

A+A-

Bafra'da 15-21 Mayıs Aile Haftası nedeniyle İlçe Müftülüğü tarafından, Bafra İlçe Müftülüğü Konferans salonunda "En Güvenli Sığınağınız Aile" konulu konferans düzenlendi.
Aile Haftası kapsamında Bafra İlçe Müftülüğü konferans salonunda gerçekleştirilen ve İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, açılış konuşmasını yaptığı programda; ailenin fert ve toplum açısından önemine dikkat çekti.Fener mahallesi Fener Camii İmam Hatibi Hüseyin Emre Şahin'in Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam eden Programda İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Recep Demir tarafından, "En Güvenli Sığınağımız Aile" konulu konferans verildi. Konferans sonunda, İlçe Müftüsü Necmettin Kayar da bir konuşma yaparak, ailenin fert ve toplum açısından önemine dikkat çekti. Program İlçe Müftüsü Necmettin Kayar’ın İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Recep Demir’e hediye takdimi ile sona erdi.

bafrada-en-guvenli-siginagimiz-aile-konferansina-buyuk-katilim.pngbafrada-en-guvenli-siginagimiz-aile-konferansina-buyuk-katilim-001.pngbafrada-en-guvenli-siginagimiz-aile-konferansina-buyuk-katilim-002.pngbafrada-en-guvenli-siginagimiz-aile-konferansina-buyuk-katilim-003.pngbafrada-en-guvenli-siginagimiz-aile-konferansina-buyuk-katilim-004.pngbafrada-en-guvenli-siginagimiz-aile-konferansina-buyuk-katilim-005.pngbafrada-en-guvenli-siginagimiz-aile-konferansina-buyuk-katilim-006.pngbafrada-en-guvenli-siginagimiz-aile-konferansina-buyuk-katilim-007.pngbafrada-en-guvenli-siginagimiz-aile-konferansina-buyuk-katilim-008.pngbafrada-en-guvenli-siginagimiz-aile-konferansina-buyuk-katilim-009.pngbafrada-en-guvenli-siginagimiz-aile-konferansina-buyuk-katilim-010.pngbafrada-en-guvenli-siginagimiz-aile-konferansina-buyuk-katilim-011.pngbafrada-en-guvenli-siginagimiz-aile-konferansina-buyuk-katilim-012.pngbafrada-en-guvenli-siginagimiz-aile-konferansina-buyuk-katilim-013.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.