BAFRA’DA DOĞALGAZ İÇ TESİSATÇILIK KURSU

BAFRA’DA DOĞALGAZ İÇ TESİSATÇILIK KURSU

Samsun’un Bafra ilçesinde “Doğalgaz İç Tesisat Uyum ve Geliştirme Kursu” açıldı.

A+A-

Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi’nde açılan kurs için düzenlenen törene Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdür Mehmet Uzunlar, Ticaret Sanayi ve Odası Başkanı Recep Durgun, Akmercan Doğalgaz Bölge Müdürü Mustafa Sezen ve kursiyerler katıldı.
Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Gençay yaptığı açılış konuşmasında, “Amacımız bu meslekte hayatını kazananların bu işe uyumunu sağlamak. Bu konuda da uzun süren bir protokol hazırlığından sonra bugüne geldik” dedi.
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin de yaptığı konuşmada, “Doğalgaz çok büyük nimet ve temizlik. Bu kursa katılan arkadaşlarımız her şeyi ciddiye alarak sadece belge için değil, bir şeyler öğrenmek için gayret etmelerini iyi yetişmelerini istiyorum” diye konuştu.
Bafra’da yapılan doğalgaz çalışmaları hakkında bilgi veren Akmercan Doğalgaz Bölge Müdürü Mustafa Sezen, “Altınyaprak Mahallesi’nde doğalgaz hattı çalışmasını bitirdik, İsmet Paşa Mahallesi’ne gireceğiz. Otogarın arkası da bitmek üzere, ondan sonra Mevlana ve İshaklı Mahallelerini bitireceğiz. Bizim amacımız bu dağıtım hatlarını temmuz ayına gelmeden bitirmek. Ekim ayında doğalgazı Emirefendi, Altınyaprak, İsmet Paşa, İshaklı ve Mevlana Mahallelerinin toplu konut bölgelerine vermeyi planlıyoruz.
2014 ve 2015 yılına kadar Bafra’nın tamamını doğalgaza kavuşturmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
Toplam 60 saatlik Doğalgaz İç Tesisat Uyum ve Geliştirme Kursu 4 hafta sürecek. Kursa katılan 15 kursiyere eğitim sonunda yetki belgesi verilecek.

20120426aw000039_03.jpg20120426aw000039_04.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.