Bafra’da Cumhuriyet Bayramı Bisiklet Turu Düzenlendi

Bafra Belediyesi, geleneksel hale getirdiği ‘Cumhuriyet Bayramı Bisiklet Turu’nun dördüncüsünü gerçekleştirdi.

A+A-

Bafra Belediyesi, geleneksel hale getirdiği ‘Cumhuriyet Bayramı Bisiklet Turu’nun dördüncüsünü gerçekleştirdi.

Bisiklet Turu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. Yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleşti.
Bafra Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda yapılan bisiklet turunda bu yıl tura katılanlara  tur sonunda yapılan çekilişle 4 adet bisiklet,10 adet kask ve 10 adet bisiklet eldiveni hediye edildi.
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın da katıldığı etkinlikte çok sayıda bisikletli sağlık için pedal çevirdi.
“Bisikletini Al Gel, Sağlık için Pedalla” sloganıyla düzenlenecek Bafra Belediyesi Cumhuriyet Bayramı Bisiklet Turu, 29 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’de 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndan verilen starla başladı  Bafra’da ki güzergahlar geçildikten sonra Kızılırmak Sedde Parkı’nda sona erdi.
Bisiklet Turu sonunda bir konuşma yapan  Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bafra’mızda Cumhuriyet Bayramımızın 99.Yılı etkinlikleri kapsamında bu yılda yine hep birlikte pedal çevirdik. Bisiklet turumuza her yaştan bisiklet tutkunlarını katıldı. Cumhuriyetimizin 99. Yaşını kutladığımız  bu coşkulu ve anlamlı günde Bafralı hemşerilerimin sağlık için pedal çevirmelerinden dolayı teşekkürlerimi sunmak isterim.
Bafra Belediyesi 4.Cumhuriyet Bayramı Bisiklet Turu’na geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da ilgilinin yüksek olması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.’’diyerek sözlerini tamamladı.
Bisiklet turuna ayrıca Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen , Bafra protokolü , öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

bafrada-cumhuriyet-bayrami-bisiklet-turu-duzenlendi.jpegbafrada-cumhuriyet-bayrami-bisiklet-turu-duzenlendi-001.jpegbafrada-cumhuriyet-bayrami-bisiklet-turu-duzenlendi-002.jpegbafrada-cumhuriyet-bayrami-bisiklet-turu-duzenlendi-003.jpegbafrada-cumhuriyet-bayrami-bisiklet-turu-duzenlendi-004.jpegbafrada-cumhuriyet-bayrami-bisiklet-turu-duzenlendi-005.jpegbafrada-cumhuriyet-bayrami-bisiklet-turu-duzenlendi-006.jpegbafrada-cumhuriyet-bayrami-bisiklet-turu-duzenlendi-007.jpegbafrada-cumhuriyet-bayrami-bisiklet-turu-duzenlendi-008.jpegbafrada-cumhuriyet-bayrami-bisiklet-turu-duzenlendi-009.jpegbafrada-cumhuriyet-bayrami-bisiklet-turu-duzenlendi-010.jpegyorem-pidenin-isletme-sahibiduran-karamukcumhuriyet-bayr.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.