
Bafra'da Çocuklar Ölümüne Kayıyor
Bafra’da, yaşları 10 ile 15 arasında değişen çocukların, ana cadde üzerinde paten ve kaykay ile dolaşması büyük tehlike yaratıyor.
A+A-
Son zamanlarda çocukların büyük ilgisini çeken paten ve kaykay tutkusu gün geçtikçe artıyor. Bafra'nın en işlek caddelerinden biri olan Bulvar ve Cumhuriyet meydanı mevkilerinde yaşları 10 ile 15 arasında olan çocukların kaykay ve paten ile trafikte dolaşması araç sürücülerinin tepkisine neden oldu.
TEHLİKELİ BİR OYUN
Çocukların bu kadar yoğun araç trafiğinin yol ortasında paten ve kaykaylar ile hareket yaptığını belirten sürücüler, “ Yaşları daha küçük ama yaptıkları tehlikeli hareketlerin farkında değiller. Birilerinin bu çocukları uyarmaları gerekiyor. Yol ortasına çıkıp değişik hareketler yapıyorlar. Bizler korkuyoruz. Birilerinin bu çocukları uyarması gerekiyor” diye konuştu.
Etiketler : Bafra'da Çocuklar Ölümüne Kayıyor
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.