BAFRA’DA ÇİÇEKLER AÇTI

BAFRA’DA ÇİÇEKLER AÇTI

Bafra Belediyesi Cumhuriyet Meydanı ve Yeni Kent Meydanı’nda çiçek dikimi ve çevre düzenlemesi çalışmaları başlattı.

A+A-

Yeni Kent Meydanı’nda ki çiçek dikimi çalışmalarına 29 Ekim İlkokulu müdür yardımcısı, öğretmeler, öğrenciler de katılarak katkıda bulundu ve çiçek dikimi yaptılar.

Cumhuriyet Meydanı’nda Park-Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekibimiz ateş çiçeği, sarı kadife turuncu kadife, vapurdumanı, horozibiği olmak üzere 20.000 adet mevsimlik çiçek dikti.

Bafra Belediye Başkanı Çalışmalar hakkında şunları söyledi: “İlçemizde bitkilendirme, çiçeklendirme ve çevre düzenlemelerine önem veriyoruz. Asri Mezarlığın oradan Cumhuriyet Meydanımıza kadar, yine Atatürk Bulvarı’ndan Duha Sertkaya Bulvarının sonuna kadar, ayrıca çeşitli mahallelerimizde, refüj aralarında, kavşaklarda bu çalışmaları yaptık. Yaz mevsimi ile güzel görüntüler ortaya çıkmaya başladı. Ekiplerimiz bu çalışmaları şimdi Cumhuriyet meydanımızda ve yeni kent meydanımızda yapmaya başladı. Gerçekten çok güzel oldu. Çalışmaları yürüten arkadaşlarımızı kutluyorum. Hemşehrilerimden çiçeklerimizin, yeşil alanlarımızın korunması konusunda duyarlılıklarını devam ettirmelerini, buraları korumalarını, çöp atmamalarını rica ediyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.