BAFRA’DA BİR İNŞAAT, ELEKTRİK DİREĞİ YÜZÜNDEN TAMAMLANAMIYOR

BAFRA’DA BİR İNŞAAT, ELEKTRİK DİREĞİ YÜZÜNDEN TAMAMLANAMIYOR

Bafra İlçesi, Alpaslan Mahallesi, Kısmet Sokak üzerinde bulunan bir inşaat, sokak üzerinde bulunan elektrik direği yüzünden tamamlanamıyor.

A+A-

Elektrik tellerinin inşaata yakın olduğu için iskele kuramadıklarını belirten Aşur Işık;

‘’Bu elektrik tellerinin inşaata çok yakın olduğu için işlem aksıyor, çalışamıyoruz. İskele, çelik olduğundan ve elektrik tellerine çok yakın, elektrik akımına kapılma ihtimalimiz olduğu için çalışamıyoruz. Biz müteahhite söylüyoruz… Müteahhit ise kendisinin direk ile alakalı gerekli yerlere dilekçeyi verdiğini, her gün gidip kontrol ettiğini ve günde de 3 kere telefon ettiğini söylüyor. 15 gündür iskelemizin bir kısmı yarım kurulu ve bu sebepten dolayı işlerimiz aksıyor. Elektrik akımına kapılma tehlikemizin olduğu için iskeleyi tamamlayamıyoruz. Bu da işimizi aksatıyor ve bizi de mağdur ediyor. Yetkililerden ricam en kısa süre içerisinde bu direğin buradan kaldırılıp, mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz’’ dedi.

bafra’da-bir-insaat,-elektrik-diregi-yuzunden-tamamlanamiyor.jpg bafra’da-bir-insaat,-elektrik-diregi-yuzunden-tamamlanamiyor-1.jpg bafra’da-bir-insaat,-elektrik-diregi-yuzunden-tamamlanamiyor-2.jpg bafra’da-bir-insaat,-elektrik-diregi-yuzunden-tamamlanamiyor-3.jpg bafra’da-bir-insaat,-elektrik-diregi-yuzunden-tamamlanamiyor-4.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.