BAFRA’DA BEŞİR DERNEĞİ İFTAR VERDİ

BAFRA’DA BEŞİR DERNEĞİ İFTAR VERDİ

Bafra ilçesinin Hacınabi Mahallesi Hacı Kabaş Sokakta Beşir Derneğinin bürosunun bulunduğu Cennetlik Zade İşhanı önünde, Beşir Derneği tarafından geniş katılımlı olarak iftar yemeği verildi.

A+A-

    Beşir Derneği, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında, Bafra ilçesinin Hacınabi Mahallesi Hacı Kabaş Sokakta Beşir Derneğinin bürosunun bulunduğu Cennetlik Zade İşhanı önünde, Menzil gurubu sofileri, esnafları ve vatandaşları bir araya getirdi.

    Ezanın okunması ile birlikte oruçlar açıldı. İftar Yemeğinin ardından sofra duası yapıldı.

BEŞİR DERNEĞİ CENNETLİK ZADE İŞHANI ÖNÜNDE VATANDAŞLARI İFTARDA BULUŞTURDU   

       Hacınabi Mahallesi Hacı Kabaş Sokak esnaflarından Seyyid Burhan Erol’un katkılarıyla verilen iftar yemeğine; Eğitim-Bir-Sen Bafra İlçe Başkanı Hamdi Yıldız,

Bafra Orta Karadeniz Gazeteciler Derneği Başkanı ve Altınova Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bilal Mürtezaoğlu, Bafra TSO eski başkanı Rızvan Aksoy, Bafra Belediye Meclis üyesi Murat Cevahir, BEŞİR Derneği Samsun Temsilcisi Serhat Mürtezaoğlu, öğretmenler, esnaf ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

      Beşir Derneği Samsun Temsilcisi Serhat Mürtezaoğlu, “Geçen yıl başlattığımız iftar ve sahur geleneğimizin ikincisi yılını yaşamanın mutluluğu içindeyiz. Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  dünya ve Türkiye çapında her zaman yardımlarına hızlı bir şekilde devam etmektedir. Vatandaşlarımıza hizmet etmekten ve halkımızın yoğun ilgisinden dolayı mutluluk duyuyoruz” dedi.

       2.20130801142726.jpgp1580630.jpgp1580631.jpgp1580633.jpgp1580637.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.