Bafra'da Berberler ve Kuaförler Denetlendi

Bafra'da Berberler ve Kuaförler Denetlendi

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Bafra’da bulunan berber, kuaför ve güzellik merkezleri denetlendi.

A+A-

Ülke genelinde hızla yayılan Koronavirüs salgınında alınan önlemlerden biri de kuaförlerin kapanması oldu. Yaklaşık 2 ay kapalı kalan kuaförler, 11 Mayıs’tan itibaren faaliyetlerine devam etmeye başladı.

Bafra Belediyesi  Zabıta Ekipleri ile Bafra Berberler Odası Başkanı İmdat Akay, hizmet vermeye başlayan kuaför, berber ve güzellik merkezlerine denetimde bulundu.

Bafra'da Berberler ve Kuaförler Denetlendi

İş yerleri daha açılmadan dezenfekte edilen işletme sahiplerini, normalleşme sürecine göre belirlenen şartların yerine getirilmesi konusunda bilgilendirerek, “COVID-19 SALGINI İLE MÜCADELE KAPSAMINDA BERBER VE KUAFÖRLERDE UYULMASI GEREKEN KURALLAR” afişini dağıttı. Başkan Akay,  “Vatandaşın daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda hizmet alması amacıyla özverili çalışmalara devam edeceğiz. Bu süreçte esnafın ve gelen müşterilerin sağlık açısından kurallara uyması gerekmektedir.” dedi.

VİRÜS DÖNEMİNDE 'ZAM' YOK!

Yoğunluk yaşanmaması adına müşterilerin, berber ve kuaförlerden randevularını alıp gelmeleri gerektiğini belirten Akay zam ile ilgili şunları söyledi, “Önceden hangi fiyat tarifesi uygulanıyorsa yine aynı şekilde devam edilecek.  Herhangi bir zam yapılmayacak. Yeni normal hayatın hayırlı olmasını, ilçe esnafına ise  çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.”
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.