Bafra'da Berber ve Kuaförlere Dezenfeksiyon Çalışması

Bafra'da Berber ve Kuaförlere Dezenfeksiyon Çalışması

Bafra Belediyesi, 11 Mayıs'ta yeniden hizmet vermeye başlayacak olan berberler ve kuaförlerde açılış tarihi öncesi dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor.

A+A-

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Koronavirüs önlemleri kapsamında kapatılan ve İçişleri Bakanlığı genelgesi ile normalleşme takvimi kapsamında 11 Mayıs Pazartesi günü açılacak olan berber ve kuaförlerin dezenfeksiyon çalışmalarını titizlikle yürütüyoruz. İlçedeki 275 berber, kuaför ve güzellik salonunun tamamını yeniden hizmet vermeye başlayacakları tarihe kadar dezenfekte edeceğiz.” dedi.

Koronavirüs (Kovid-19) salgınının halk sağlığı açısından oluşturduğu riski yönetebilmek amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nun önerileri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda berber, güzellik salonu/merkezi, kuaför gibi iş yerlerinin faaliyetleri 21 Mart'ta geçici süreliğine durdurulmuştu.

Bafra'da Berber ve Kuaförlere Dezenfeksiyon Çalışması Bafra'da Berber ve Kuaförlere Dezenfeksiyon Çalışması Bafra'da Berber ve Kuaförlere Dezenfeksiyon Çalışması Bafra'da Berber ve Kuaförlere Dezenfeksiyon Çalışması Bafra'da Berber ve Kuaförlere Dezenfeksiyon Çalışması


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.