Bafra'da Basketbol Kulübü Kuruldu

Bafra'da Basketbol Kulübü Kuruldu

Bafra Basketbol Spor Kulübü Kurucusu ve Antrenörü Yunus Emre Çalık resmi kuruluş işlemlerini tamamladıktan sonradün itibari ile antrenmanlara başladıklarını söyledi.

A+A-

Amaçlarının gençlere basketbolu sevdirmek olduğunu anlatan Çalış şunları söyledi, "Bafra'da basketbolu seven ve takip eden çok kardeşlerimiz var. Amacımız basketbolu sevdirmek ve küçük kardeşlerimizin kötü alışkanlıklarından uzaklaştırmaktır" dedi.

bafrada-basketbol-kulubu-kuruldu.JPG

Baskebol kulübünün hocalığını 

 

CİHANGİR ASLAN ÖZGEÇMİŞİ


1989 Yılında Samsunda doğdu. İlk ve Ortaöğretimi Samsun da okuduktan sonra Aksaray Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünü bitirdi. Basketbola 12 yaşında Samsun DSİ Spor da başladı. 2008 yılında Niğde Belediyespor da profosyonel basketbol yaşamına başladı. Daha sonra Niğde Aksaray Tokatta oynadıktan sonra 2013 yılında Memleketi Samsuna döndü. Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü ile Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi şampiyonluğu yaşayarak takımının 2. Lige yükselmesini sağladı. 2016 da Bafra Belediyespor Basketbol takımına transfer oldu 2019 yılında oyunculuk kariyerini Bafra da sonlandırdı. Aynı zamanda 10 yıldır Beden Eğitimi Öğretmenliği yapmakta ve şu anda Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

YUNUS EMRE ÇALIŞ ÖZGEÇMİŞİ


1994 Yılında Samsunda doğdu. İlk ve Ortaöğretimi Samsun da okuduktan sonra 19 Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünü bitirdi. Basketbola 12 yaşında Samsun Yol Spor Kulübünde başladı. 2011 yılında Samsun DSİ Spor Kulübünde profosyonel basketbol yaşamına başladı. 2013 yılında Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü ile Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi şampiyonluğu yaşayarak takımının 2. Lige yükselmesinde pay sahibi oldu. 2017 senesinde Bafra Belediyespor Basketbol takımında oynadı ve oyunculuk kariyerini burada sonlandırdı. Yunus Emre ÇALIŞ aynı zamanda Aday Eğitim Kurumları Beden Eğitimi Öğretmenliği görevini de yürütmektedir.

ÇAĞKAN ERTÜRK ÖZGEÇMİŞİ


1990 Yılında Samsunda doğdu. İlk ve Ortaöğretimi Samsun da okuduktan sonra 19 Mayıs Üniversitesi  Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi bölümünü bitirdi. Basketbola 12 yaşında Samsun DSİ Spor da başladı. Altyapı basketbol eğitimini Samsun DSİ Spor kulübünde bitirdikten sonra 2010 yılında profosyonel hakemlik hayatına başladı. En üst liglerde Fenerbahçe Beşiktaş Galatasaray gibi takımlar da dahil bir çok büyük takımın maçlarını yönetti. 2019 yılında hakemlik kariyerini sonlandıran Çağkan Ertürk aynı zamanda Samsun Artı Bilim Kolejinde Beden Eğitimi Öğretmenliği görevini de yürütmektedir.

ÜMİT ÇETİN ÖZGEÇMİŞİ


1982 Yılında Samsunda doğdu. İlk ve Ortaöğretimini Samsun da tamamladı. Basketbola 12 yaşında Samsun DSİ Spor da başladı. Yine aynı kulüpte profosyonel oldu. Amasya Tokat Giresun ve Rizede basketbol oynadıktan sonra memleketi Samsuna döndü. Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü ile Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi şampiyonluğu yaşayarak takımının 2. Lige yükselmesini sağladı. 2016 da Bafra Belediyespor Basketbol takımına transfer oldu 2019 yılında oyunculuk kariyerini Bafra da sonlandırdı.

HABER / Emre Şahinol

bafrada-basketbol-kulubu-kuruldu-001.JPG

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.