BAFRA’DA ARNAVUT KÜLTÜR HAFTASI ETKİNLİKLERİ

BAFRA’DA ARNAVUT KÜLTÜR HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Bafra Kosovalılar Dayanışma Derneği ve ​Bafra Mübadele ve Balkan Türk Kültürü Araştırmaları Dernekleri tarafından ortaklaşa, Bafra’da Arnavut Kültür Haftası Etkinlikleri düzenlendi.

A+A-

Bafra Kosovalılar Dayanışma Derneği ve ​Bafra Mübadele ve Balkan Türk Kültürü Araştırmaları Dernekleri tarafından ortaklaşa, Bafra’da Arnavut Kültür Haftası Etkinlikleri, Bafra Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlendi.

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından başladı.

Protokol üyelerinin konuşmalarının ardından program Balkanlara özgü Halk Oyunları gösteri ve Grup Besa’dan müzik dinletileri ile devam etti.

Programa AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Kosova Kültür Merkezi Koordinatörü Kamil Bitiş, AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Zafer Bektaş, AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Osman Genç, AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Recep Ayfer ve çok sayıda davetli katıldı.

bafra’da-arnavut-kultur-haftasi-etkinlikleri-2.jpg bafra’da-arnavut-kultur-haftasi-etkinlikleri-1.jpg bafra’da-arnavut-kultur-haftasi-etkinlikleri-3.jpg bafra’da-arnavut-kultur-haftasi-etkinlikleri-4.jpg bafra’da-arnavut-kultur-haftasi-etkinlikleri-5.jpg bafra’da-arnavut-kultur-haftasi-etkinlikleri-6.jpgbafra’da-arnavut-kultur-haftasi-etkinlikleri-7.jpg bafra’da-arnavut-kultur-haftasi-etkinlikleri-8.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.