BAFRA'DA AK PARTİDEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

BAFRA'DA AK PARTİDEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

AK Parti Samsun İl Başkanlığı Bafra İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışı gerçekleştirildi.

A+A-

Atatürk Bulvarı’nda bulunan SKM’nin açılışına Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven’in yaptığım açılış konuşmasının ardından Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “5 yıl sizin emanetinize leke sürdürmemişsem, bir 5 yıl daha emanetinize verdiğiniz değere layık olmak için çok çalışacağıma şerefim üzerine söz veriyorum. Herkesin başkanı olmaya çalıştım, bundan sonra da adaletli olmaya söz veriyorum. Biz vermiş olduğumuz sözleri tek tek yerine getirdik. Çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.
Zihni Şahin’in ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti ekibi olarak Samsun’a birçok hizmet verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini belirtti. Yılmaz, “Burada seçim koordinasyon merkezimizin açılışını yapıyoruz. İlerleyen günlerde burada Bafra için yapmayı düşündüğümüz projeleri sizlerle paylaşacağız. Burayı böylesine kalabalık bir miting alanına çevirdiğiniz için bir kere daha sizlere teşekkür ediyorum. Samsun için, Bafra için Zihni Şahin Başkanımla beni ayırmayın. Biz birlikte güçlüyüz, bizi ayırırlarsa Bafra’ya kötülük yaparlar" diye konuştu.
İl Başkanı Fuat Köktaş ise şöyle konuştu: “Biz milletin kasasına ve masasına sahip çıktık. Ülke ekonomisi tavan yaptığı zaman önümüze bir şey çıkarttılar. Ağaçların arkasına saklananlar çıktı. Bu ağaç olayı değildi. Bu bir sivil darbeydi. Bunu atlattık, bu sefer ‘yolsuzluk operasyonu’ diye çıktılar. Arkadaşlar biz en başından söyledik biz yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklarla mücadele edeceğiz. Yolsuzluğu kim yaparsa yapsın hesabı soruldu, soruluyor ve sorulacaktır.”
Konuşmaların ardından kurdele kesilerek SKM’nin açılışı yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.