Bafra’da 42. Geleneksel  ’’Afet Kurbanı Etkinliği’’ Düzenlendi

Bafra’da 42. Geleneksel ’’Afet Kurbanı Etkinliği’’ Düzenlendi

Bafra Dedeli Mahallesi Kültür Sanat Eğitim Tanıtım Koruma Kalkınma ve Yaşatma Derneği tarafından 42. Geleneksel ‘’Afet Kurbanı Etkinliği’’ düzenlendi.

A+A-

Bafra Dedeli Mahallesi Kültür Sanat Eğitim Tanıtım Koruma Kalkınma ve Yaşatma Derneği tarafından 42. Geleneksel ‘’Afet Kurbanı Etkinliği’’ düzenlendi.

Dedeli Mahallesi Camii avlusunda gerçekleşen ‘Şükür ve Afat’ programı öğle namazından önce cami imam hatibi tarafından okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Okunan dualar ve kılınan öğle namazından sonra kesilen kurbanlar, misafirlere ikram edildi.

Her zaman bolluk ve bereketin, huzur ve mutluluğun, birlik ve beraberliğin içerisinde olduklarını belirten Dedeli  Mahallesi Muhtarı Arslan,” Her türlü doğal afetten korunmak amacıyla dualarla başlayan etkinlik, imece usulüyle kurbanların kesilmesi, kazanlarla hazırlanan yemeklerin yenmesiyle devam ediyor. Bu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz" dedi.

Programa, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı,  AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Serdal Sefa Kocabaş, CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Nihat Oktay, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş, AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, AK Parti Bafra İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazife Soruklu, Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, daire amirleri, kurum müdürleri ve dedeli mahallesi sakinleri katıldı.

dedeli-002.jpgdedeli-1-003.jpgdedeli-2-004.jpgdedeli-3-005.jpgdedeli-4-002.jpgdedeli-5-001.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.