Bafra’da 4 Şubat Dünya Kanser Günü Etkinliği

Bafra’da 4 Şubat Dünya Kanser Günü Etkinliği

Samsun’un Bafra ilçesinde 4 Şubat Dünya Kanser Günü etkinliği gerçekleşti.

A+A-

Samsun’un Bafra ilçesinde 4 Şubat Dünya Kanser Günü, Kanserden korunma ve tedavi hakkın da semineri, Bafra İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü KETEM birimi ve Özel MediBafra hastanesinin organize ettikleri program Bafra Kültür Merkezin de gerçekleşti.

 

Sırasıyla İlk olarak MediBafra hastanesi Genel Cerrah Doktoru Uzmanı Doç. Dr. İzzettin Kahraman,” Kanserden Korunma ve Tedavileri hakkında sunumunu yaparken, daha sonra Bafra İlçe Sağlık Müdürlüğü KETEM birimi sorumlu Doktoru Gökçen Paykal ise “KETEM ile Kanserde erken tanımın sunumu gerçekleştirirken, en son Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın “Organ Yetmezlikleri ve Organ Bağışının Önemi hakkında bilgilendirme sunumlarını yaptılar.

Daha sonra 2018 Yılı boyunca İlçe Sağlık KETEM’e en çok yönlendirme yapan ve Erken tanı ile hayat kurtaran yönlendirenlerden Aile hekimliğinde görevli olan Doktorlar Dr. Mustafa Tokur ile Dr. Seçil Dursun ödüllerini Bafra İlçe Kaymakamı Ahmet Adanur’dan alırken, Medi Bafra hastanesi Genel Cerrah Uzman Doç, Dr. İzzettin Kahraman ve Ebe Nurgül Kocabaşı ise ödüllerini Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’tan aldı.   

4 Şubat Dünya Kanser Günü etkinliğine Bafra İlçe Kaymakamı Ahmet Adanur, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna ve çok sayı da bayan katıldı.

bafra-da-4-subat-dunya-kanser-gunu-etkinligi.jpg bafra-da-4-subat-dunya-kanser-gunu-etkinligi-1.jpg bafra-da-4-subat-dunya-kanser-gunu-etkinligi-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.