Bafra'da  30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinliği

Bafra'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinliği

İsmail Karaduman/Bafra55.net/Samsun'un Bafra İlçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramının 96. Yıl dönümünde Bafra Kayamakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından 15 Temmuz Demokrasi Şehitler Meydanı'nda Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlandı.

A+A-

Program, Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Atatürk anıtına çelenk sunumundan sonra  Bafra ilçe Kaymakamı Ali Fuat Türkel imzaladığı şeref defterinde şunlara yer verdi.  Öncelikle Vatanımızın düşman işgalinden kurtuluşu ve bağımsızlığını kazandığı "30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96. yılını kutlamak üzere bir arada olmanın gurur ve onurunu hep beraber  yaşıyoruz.

Türkel, her karış toprağı kanla sulanan kutsal vatan topraklarının sonsuza dek muhafa için birlik ve beraberlik içinde tüm gücümüz ve enerjimizle  mücadele etmemizin gerekli olduğunu belirtti.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kanlarının son damlasına kadar canı pahasına  mücadele ederek bizlere hediye etmiş oldukları bu cennet vatanımız için, özgürlük ve başımsızlık meşalesinin sonsuza dek sönmemesi adına her türlü fedakarlığı gösteren Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına ve güvenlik güçlerimize huzurunuzda sonsuz bir daha teşekkür ediyor ve bu uğurda şehit olan  ve gazilik mertebesine ulaşan tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel  makamında Bafra Protokolunun tebrikleri kabul etti.

2-649.jpg3-554.jpg4-387.jpg5-266.jpg6-183.jpg7-124.jpg8-088.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.