Bafra’da 15 Temmuz Nöbeti

Bafra’da 15 Temmuz Nöbeti

Samsun’un Bafra ilçesinde "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolaysıyla anma programı düzenlendi.

A+A-

15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. yılında, Samsun’un Bafra ilçesinde yürüyüş düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla mehteran eşliğinde 15 Temmuz Şehitler Meydanı’na kadar yürüdü. Burada kılınan akşam namazının ardından Kadem Aslan, Kadir Yeşilgil, Kur’an-ı Kerim okudu.

Küçük öğrencilerin söylediği şiirlerin ardından konuşan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bundan 3 yl önce 15 Temmuz gecesi ülkemizi, Milletimizi, demokrasimizi Cumhuriyetimizi aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainleri harekete geçmiş milletin silahlarını yine bu aziz ve fedakar millete doğrultarak hain kanlı girişimde bulunmuşlardır. 15 Temmuz akşamı Türkiye Cumhuriyeti Devleti Türk siyasi tarihinde eşi benzeri görülmemiş büyüklükte hain bir saldırıya maruz kalmıştır.

DÜŞMAN BİLE HARP SAHASINDA BİLE BUNLARI YAPMADI

Başkan Şahin, Silahlı kuvvetlerimizin içine sızmış FÖTE/TERÖR örgütü mensupları vatan hainleri bu aziz millete harp sahasında bile düşmanın yapmadığı şeyleri yapmıştır. Tarih boyunca nice ihaneti veraset ve fedakarlığıyla aşan milletimiz Allah’ın yardımı Cumhurbaşkanımızın dik duruşu ve kararlılığıyla, sokaklara çıkın çağrısını duyar duymaz sokakları ve meydanları doldurarak ölümü göze alarak bedenlerini tanklara mermilere siper ederek, açılan ateşlere atılan bombalara yöneltilen tehditlere göz yummamıştır.

FETÖ DİN KİSVESİ ALTINDA YAYILAN BİR SÖMÜRÜ SİSTEMİDİR

Fetö hakkında din adı altında, islamı her anlamda kendi çıkarlarına alet eden bir dömürü sistemidir diyen Hamit Kılıç, Devletimzin bekasını hedef alan, milletimizin inanç ve değerlerini hiçe sayan dış mihrapların emelleri uğruna kendi halkı üzerine ateş açmaktan çekinmeyen terörist elebaşı din ile aldatmıştır” dedi.

Konuşmanın ardından 15 Temmuz Şehit kızı Azime Aksu “Ben şehit yakınıyım” adlı şiiri okudu. Daha sonra program okunan dualar ile son buldu.

Programa,  Canik Kaymakamı Mahmut Halal, Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Cumhuriyet Başsavcısı Turgut Türkmen, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdemir, askeri erkan, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve şehit yakınları katıldı.

0a83dd69-2708-48b1-a9cc-f5d21fb320f8.jpg

bafrada-15-temmuz-nobeti-6.jpgbafrada-15-temmuz-nobeti-10.jpgbafrada-15-temmuz-nobeti-4.jpgbafrada-15-temmuz-nobeti-8.jpgbafrada-15-temmuz-nobeti-9.jpgbafrada-15-temmuz-nobeti-3.jpgbafrada-15-temmuz-nobeti-2.jpgbafrada-15-temmuz-nobeti-5.jpgbafrada-15-temmuz-nobeti-1.jpgbafrada-15-temmuz-nobeti-11.jpgbafrada-15-temmuz-nobeti-12.jpgbafrada-15-temmuz-nobeti-7.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.