BAFRA'DA 1 KİŞİ KENDİNİ YAKMAK İSTEDİ

BAFRA'DA 1 KİŞİ KENDİNİ YAKMAK İSTEDİ

Bafra İlçe Belediyesi meclis toplantısı öncesi bina önünde, oğlunun işe alınmadığını iddia eden bir baba, benzinle kendini yakmak istedi.

A+A-

Olay, nisan ayı olağan meclis toplantısından önce Ali Kale Turistik Tesisleri’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Musa Kocabaş isimli şahıs 38 UN 042 plakalı otomobil ile tesislerin içine girip sessizce beklemeye başladı. Başkanın toplantıya gelmesini bekleyen vatandaş daha sonra otomobili meydanlık bir alana çekerek elinde içi benzin dolu pet şişe ile kendini yakacağını söyledi. Benzin dolu şişeyi gören görevliler hemen polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sivil polisler şahsı ikna etmeye çalıştı. Sivil polisin ve belediye görevlilerinin ısrarına rağmen eylemci ikna olmayarak bir elinde çakmak, diğer elinde benzin dolu pet şişe ile Belediye Başkanı Zihni Şahin’in gelmesini istedi.

BAŞKANIN NOTU İKNA ETTİ
Oğlunun işe alınması için söz verildiğini ama sözün tutulmadığını iddia eden babayı polislikten belediyeye geçen başkanın koruması ikna etti. Arka kapıdan tesislere gelen Başkan Zihni Şahin, eylemci babaya bir not yazdı. Koruma, Başkan Şahin’in gönderdiği not kağıdını araç içerisinde kendini kilitleyen babaya verdi. İkna olan baba son olarak MHP Meclis Üyesi Abdurrahman Çamaş’tan da söz aldı. Olay sorunsuz bir şekilde sona erdi. Tedbir olarak Bafra Belediyesi’ne ait itfaiye de tesislere geldi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.