Bafra Zİraat Odasından Ücretsiz Danışmanlık Hizmeti

Bafra Ziraat odası Başkanı Osman Tosuner, '' Üretici ve Yetiştirici Çiftçilerimize odamız bünyesinde danışman ziraat mühendislerimiz aracılığı ile ücretsiz danışmanlık hizmeti sunmaktayız.'' dedi.

A+A-

Başkan Tosuner,''2015 Yılı Bitkisel Üretim Sezonu yaklaşması sebebiyle Bafralı çiftçilerin verimli bir sezon geçirmesi için Oda olarak yeni başlatılan danışmanlık hizmeti verileceğini belirtti.

Yeni uygulamaya başlayan Danışmanlık hizmeti ile ilgili açıklamada bulunan Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, '' Yetiştirici çiftçilerimize odamız bünyesinde danışman ziraat mühendislerimiz aracılığı ile ücretsiz danışmanlık hizmeti sunmaktayız. Bu hizmetimiz ekimden hasata kadar üretici ve yetiştiricilerimizin her hangi bir problem ve ya sorun ile karşılaşmaları durumunda odamıza bir telefon ile ulaşmaları yeterli olacaktır. Üretici ve yetiştiricilerimizin problemleri, dalında uzman mühendislerimiz ve oda yetkililerimiz tarafından en hızlı şekilde çözüme kavuşturulacaktır. Amacımız doğru ve kaliteli üretim standartlarına ulaşmaktır. Ziraat odasında göreve başladığımız günden bu güne kadar bizden desteğini esirgemeyen, Bafra Kaymakamı Halis Arslan'a, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İl müdürlerim , ilçe tarım müdürlerim ve bütün birim amirlerime teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu.

Bafra Ziraat Odası Osman Tosunerin yaptığı konuşma sonrasında Danışmanlarla birlikte üreticilerin tarlaları ve seraları gezildi. İlk olarak Dursunlar Tarım'a ait sarıköydeki fide serası gezildi. Daha sonra balıklarda bulunan ve Turan TÜrk'e ait olan çeltik tarlasında bir süre inceleme yapıldı. Daha sonra Gaziosmanpaşa mahallesindek Hüseyin Çiçek ve Oğlu Bilal Çiçek'e ait fide serası incelendi. İnceleme sonrası Fatih mahallesinde bulunan ve Orhan Balta'ya ait fide serası aynı şekilde kontrol edildi. Son olarak Kalaycılı mahallesinde bulunan ve Mehmet Bilgiç'e ait karpuz tarlasının incelenmesi ile birlikte program son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.