Bafra Ziraat Odasından Geleneksel İftar Yemeği

Bafra Ziraat Odasından Geleneksel İftar Yemeği

Bafra Ziraat  Odası tarafından Bafra Davet ve Toplantı Merkezinde  verilen iftar yemeği büyük ilgi gördü. 

A+A-

Bafra Ziraat  Odası tarafından Bafra Davet ve Toplantı Merkezinde  verilen iftar yemeği büyük ilgi gördü. 
İftar yemeği öncesi ve sonrasında  Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ve  yönetim kurulu üyeleri protokol ve davetlilerle tek tek ilgilendiler.      
Din görevlilerinin okudukları Kur’an-ı Kerim ve ilahiler eşliğinde akşam ezanının okunması ile iftarını açan Bafra protokolü ve  davetliler iftar yemeği sonrasında yemek sonunda dua yaptılar. 
Duayı Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar yaptı.
İftar yemeğinde konuşan Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, 11 ayın sultanı ramazan ayının önemine binayen aynı sofrada iftar yapmanın faziletinin yanı sıra birlik ve beraberliğin pekişmesi noktasında da öneminin büyük olduğunu söyleyerek iftar davetine icabet göstererek katılım sağlayanlara teşekkür etti.
Bafra Ziraat  Odasının düzenlemiş olduğu maneviyat yüklü geleneksel iftar yemeğine Samsun Vali Yardımcısı Hasan Öztürk, Bafra protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, oda başkanları katılım sağladı.

bafra-ziraat-odasindan-geleneksel-iftar-yemegi.pngbafra-ziraat-odasindan-geleneksel-iftar-yemegi-001.pngbafra-ziraat-odasindan-geleneksel-iftar-yemegi-002.pngbafra-ziraat-odasindan-geleneksel-iftar-yemegi-003.pngbafra-ziraat-odasindan-geleneksel-iftar-yemegi-004.pngbafra-ziraat-odasindan-geleneksel-iftar-yemegi-005.pngbafra-ziraat-odasindan-geleneksel-iftar-yemegi-006.pngbafra-ziraat-odasindan-geleneksel-iftar-yemegi-007.pngbafra-ziraat-odasindan-geleneksel-iftar-yemegi-008.pngbafra-ziraat-odasindan-geleneksel-iftar-yemegi-009.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.