BAFRA ZİRAAT ODASI ANTALYA TARIM FUARINI ZİYARET ETTİ

BAFRA ZİRAAT ODASI ANTALYA TARIM FUARINI ZİYARET ETTİ

Bafra Ziraat Odası üyeleri Antalya'da düzenlenen 18'inci Uluslararası Sera, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Ekipmanları Fuarı'nı (Growtech Eurasia) gezdi.

A+A-

Fuar Gezisine; Delegeler,Muhtarlar ve Oda üyelerinin yer aldığı yaklaşık 113 kişi katıldı.

Antalya Expo Center'da 'Tarım ve Teknolojinin Global Buluşması' Ana temasıyla düzenlenen Growtech Eurasia 28 kasımda kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Fuar'a 30 ülkeden 800 firmanın katıldığını dile getiren Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, " Edindiğimiz bilgiye göre, ziyaretçi rekoru kıran, 85 bini kişiden fazla  ziyaretçinin katıldığı 18'inci Uluslararası Sera, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Ekipmanları Fuarı'nı (Growtech Eurasia) Üyelerimizle gezdik" dedi.

Başkan Osman Tosuner, Sera, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Sulama Sistemleri ve Pompaları, Tohum, Bitki Besleme ve Koruma, Tarım Makineleri ve Hayvancılık fuarında üyelerinin yeni teknolojik gelişmeleri göreceklerini söyledi.

 Tosuner, "Göreve geldiğimiz günden bu güne üyelerimizin teknolojik yenilikleri görmeleri, faydalanmaları amacıyla fuar gezileri düzenliyoruz. Düzenlediğimiz geziler üyelerimiz açısından oldukça verimli geçiyor. Amacımız üyelerimizin fuarlardan en iyi şekilde yararlanmaları, en iyi verim almak için yenilikleri ve en modern ekipmanlarını görmeleri" ifadelerine yer verdi..

Üreticiler de yeni tarım alet ve ekipmanlarını görmeleri açısından'da önemli olduğunu vurguladı.

 

18inci-uluslararasi-growtech-eurasia-fuari-3-001.jpg18inci-uluslararasi-growtech-eurasia-fuari-4-001.jpg18inci-uluslararasi-growtech-eurasia-fuari-5-001.jpg18inci-uluslararasi-growtech-eurasia-fuari-6-001.jpg18inci-uluslararasi-growtech-eurasia-fuari-8-001.jpg18inci-uluslararasi-growtech-eurasia-fuari-9-002.jpg18inci-uluslararasi-growtech-eurasia-fuari-1-001.jpg18inci-uluslararasi-growtech-eurasia-fuari-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.