Bafra Yönetim 2. Yönetim Çalıştayı ile ilgili bilgilendirdi

Bafra Yönetim Profesyonel Site ve Apartman Yöneticiliği & Gayrımenkul Danışmanlığı İşletme ortağı İbrahim Parlak 2. Tesis Yönetim Zirvesi ve Ödül Töreni" hakkında Bafra55.net habere özel açıklamalarda bulundu.

A+A-

Bafra Yönetim Profesyonel Site ve Apartman Yöneticiliği & Gayrımenkul Danışmanlığı İşletme ortağı İbrahim Parlak 2. Tesis Yönetim Zirvesi ve Ödül Töreni" hakkında Bafra55.net habere özel açıklamalarda bulundu.
Parlak ilk olarak Bafra Yönetim Profesyonel Site ve Apartman Yöneticiliği ile ilgili bilgiler aktardıktan sonra geçtiğimiz günlerde Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği (TRKTYD) tarafından Sancaktepe'deki Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezinde düzenlenen "2. Tesis Yönetim Zirvesi ve Ödül Töreni" hakkında açıklamalar yaptı.
Bafra Yönetim Profesyonel Site ve Apartman Yöneticiliği&Gayrımenkul Danışmanlığı işletme ortağı İbrahim Parlak, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un iştirakleriyle  Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği (TRKTYD) tarafından Sancaktepe'deki Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezinde "2. Tesis Yönetim Zirvesi ve Ödül Törenine’’ katılım sağladık. 
Tesis yönetimi Türkiye'de yeni ve büyüyen bir sektör olmuştur.
Kentsel dönüşüm ve toplu konut faaliyetleri hayatımızın önemli birer parçası haline geldi. Türkiye'mizin ve milletimizin zenginleşmesiyle gecekondu mahalleleri ve çöküntü alanları yerlerini hızla toplu konutlara ve vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda yaşayabilecekleri sitelere dönüştürmüştür. 
Sayın Bakanımız Murat Kurum toplantıda yaptığı konuşmada,’’Şube müdürlüğü, daire başkanlığı, genel müdür yardımcılığı bir ihtiyaçsa bunu hemen kuracağız. Burada vatandaşlarımızın refahını yükseltecek, bu noktadaki ihtiyaçları giderecek yönetmelikler, kanuni düzenlemeler noktasında da her türlü desteği bugüne kadar verdik, inşallah bundan sonra da vereceğiz." diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde yürütülen "Sıfır Atık" hareketi doğrultusunda Sıfır Atık'ın özellikle konut alanlarında yaygınlaştırılması için site yönetimlerine büyük iş düşmektedir. 
Bizi biz yapan değerleri unutmamamız lazım. Maalesef öyle durumlarla karşılaşıyoruz ki karşı komşusunu tanımayanlar var. Bu kültürü kaybetmememiz lazım. Gelecek nesillere aktarmak zorundayız. Her sitemizi, mahalle kültürümüzün yaşandığı, insanımızın birbirine yakınlaşmasını sağlayacak, çocuklarımızın tanışmasını, muhabbetin, komşuluğun, yardımlaşmanın en güzel örneklerini öğrenecekleri birer sevgi, saygı ve şefkat mekanı haline getirmek zorundayız.’’dedi.
Parlak,’’ Yapılan  mevzuat düzenlemeleriyle Togg başta olmak üzere elektrikli araçlara olan ihtiyacın daha da yoğunlaşacağı düşünülerek, kapalı mekan içermeyen şarj ünitelerinin ruhsat alınmadan tesis edilmesine imkan sağlanmıştır. 
Şarj ünitelerinin kolaylıkla yapılması için, site yönetimlerinde karar alınamaması, toplantı yeter sayısının sağlanamaması gibi aksaklıkların giderilmesi için de bir çalışma içerisine girilmiştir. 

 (TRKTYD), çok kısa bir süre önce ülkemizin ilk yerli ve milli otomobili olan Togg'un elektrikli şarj ünitelerinin sitelere kurulması için bir çalışma başlattı ve çok kısa süre içerisinde 6 bin 800 sitenin talebini, vatandaşlarımızın yeni otomobilimize gösterdikleri hassasiyetin önemli bir yansıması olarak görmüş olduk."diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.