Bafra Umut Derneğinden Yakakent'e yardım eli

Bafra Umut Derneğinden Yakakent'e yardım eli

Bafra Umut Derneği(BAFUMDER) Yakakent ilçesine bağlı 6 mahalleye yardım götürdü.

A+A-

Faaliyetlerini aralıksız sürdüren Bafra Umut Derneği Yakakent'e bağlı Sarıgöl, Büyükkırık, Mutaflı, Yeşilköy, Söğütalan ve Asmapınar Köyü Cimit Mahallesine yardım elini uzattı.
Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin, “Yakakent Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turan Karga'nın tespit etmiş olduğu muhtarların talepleri doğrultusunda hazırlayarak getirmiş olduğumuz giyim, ayakkabı, yorgan, yastık, battaniye gibi malzemeleri Yakakent merkezde ve yakın mahallelere giderek teslim ettik. Araç olarak desteğini bizlere her zaman esirgemeyen Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'e teşekkür ederim” dedi.
Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turan Karga ise, “Yakakent'e bağlı bulunan yukarı mahallelerde ihtiyaç sahibi bir çok vatandaşımız bulunmakta. Bafra Umut Derneği’nden talep ettiğimiz malzemeleri muhtarlarımıza teslim ederek, ihtiyacı olan kişilere dağıtılmasına vesile olduk. Başka mahallelerimize de yardım sözü aldığımız BAFUMDER Başkanı Hülya Hanıma, yönetimde bulunan Derya Ergin, Berat Yangın Yüksel, Ferhat Şahin'e ve Bafra Belediyesi’ne teşekkür ederim” diye konuştu. 

bafra-umut-dernegi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.