BAFRA ÜLKÜCÜLERİN KALESİDİR

BAFRA ÜLKÜCÜLERİN KALESİDİR

MHP Samsun Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Dr. Ferhat Günaydın MHP Teşkilatını Ziyarette Bulundu..

A+A-

MHP ilçe binasında akşam saat 21:00 sıralarında yapılan toplantıda konuşmaya MHP İlçe Başk. Hüseyin Acar başladı ve şunları söyledi, ‘’ Bugün sabah 9 itibariyle Samsun Büyük Şehir Belediye Başkan adayımız Dr. Ferhat Günaydın bey , Bafra  Belediye Başkan adayımız Özgür Topkaya ve samsundan gelen misafirlerimizle birlikte baframızda bir dizi ziyaretlerde bulunduk. Bafra büyük Pazar yerinde tüm Pazar yeri esnafımızı hep birlikte ziyaret ettik.  MHP Bafra teşkilatı olarak gerek şehir gerek köy olarak bir dizi ziyaretlerimiz mevcut, köylerde çalışmalarımız mevcut. 1 ocaktan itibaren seçim süreci artık tamamen başladığı için 24 saat seçimle yatacağız seçimle kalkacağız ‘’ dedi. 
Ardından söz alan Samsun Büyük Şehir Belediye Başk. Adayı Dr. Ferhat Günaydın ‘’ Hafta içinde bir günde buraya gelip toplantıya iştirak ettiğiniz için teşekkür eder sizleri selamlarım. Bafra 40 yıldır Türkiye’nin her köşesinde ülkücülerin kalesi olarak bilinir. Öle bilinirdi daha önce 2 kez  belediye başkanlığı aldığımız bir bölgeyken 2 dönemdir belediye alamıyoruz ve bunu düşünmemiz gerekiyor. Milletin bu kadar sıkıntıda olduğu bir dönemde teslim mi olalım mücadele etmeyelim mi ? Biz bu seçimleri almak zorunda olan bir hareketiz. Bu milleti tek gerçek sahipleri biziz‘’ dedi.

Konuşmanın sonunda söz alan MHP Bafra Belediye Başkan Adayı Özgür Topkaya , ‘’halk şuan yapılanlardan memnun değil. Biz bugün sadece oy istemek için çıktık dışarı kimseye dert sormadık ama herkes geldi kendi anlattı bize. Demek istediğim ise şu , biz birlik olalım beraber yola çıkalım bugünkü gibi halkımızı dinleyelim bunu yapmamızın bize yardımcı olacağını düşünüyorum ‘’ dedi.

Toplantıya ; MHP Samsun Büyük Şehir Belediye Başk. Adayı DR. Ferhat Günaydın, Bafra MHP ilçe Başk. Hüseyin Acar, MHP Bafra Belediye Başk. Adayı Özgür Topkaya, MHP Engiz İl Başk. Murat Küçük, MHP Kadın Kolları ve MHP teşkilatı katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum