BAFRA ÜLKÜ OCAKLARINDAN 27. YILINDA HOCALI KATLİAMI KONFERANSI

BAFRA ÜLKÜ OCAKLARINDAN 27. YILINDA HOCALI KATLİAMI KONFERANSI

Bafra’da Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından hazırlanan 27. Yılında Hocalı Katliamı adlı konferans verildi.

A+A-

Bafra Ülkü Ocakları Konferans salonunda düzenlenen programda açılış konuşmasını yapan Ülkü Ocakları Başkanı Kemal Şahin;

‘’İnsanlıktan nasibini almamış Ermeniler, 26 Şubata bağlayan o kara gecede, bölgede ki Sovyetlerin 366. Alayının da desteği ile Hocalı Kasabasında, 83 çocuk, 106 kadın ve 70’ten fazla yaşlı dahil olmak üzere toplamda 613 kişi katletmiştir.

Konu ile ilgili işin uzmanı kıymetli hocamız 19 Mayıs Üniversitesi, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürümüz Prof. Dr. Kaya Tuncer Çağlayan bey bizleri aydınlatacak. Ben sözü daha fazla uzatmak istemiyorum. Bafra Ülkü Ocakları Başkanı olarak Hocalı Katliamının 27. Yılında hayatlarını kaybeden soydaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum, hepinizi birer Fatiha okumaya davet ediyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene…’’ dedi.

Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Kemal Şahin’in konuşmasının ardından, 19 Mayıs Üniversitesi, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Kaya Tuncer Çağlayan 27. Yılında Hocalı Katliamı ile ilgili konferans verdi.

Programa Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, 25. Dönem MHP Samsun Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Hüseyin Edis, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Avukat İbrahim Semiz, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber; Ali Keskin

bafra-ulku-ocaklarindan-hocali-katliami-konferansi-1.jpg bafra-ulku-ocaklarindan-hocali-katliami-konferansi-2.jpg bafra-ulku-ocaklarindan-hocali-katliami-konferansi-3.jpg bafra-ulku-ocaklarindan-hocali-katliami-konferansi-4.jpg bafra-ulku-ocaklarindan-hocali-katliami-konferansi-5.jpg bafra-ulku-ocaklarindan-hocali-katliami-konferansi-6.jpg bafra-ulku-ocaklarindan-hocali-katliami-konferansi-7.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.