Bafra Ülkü Ocakları Çağlar Yıldız Akademisine Duygulu Açılış 

Bafra Ülkü Ocakları Çağlar Yıldız Akademisine Duygulu Açılış 

Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Ceyhan Düzgün ve yönetimi tarafından yapılan çalışmalar ve projeler her kesimden takdir görmeye devam ediyor. 

A+A-

Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Ceyhan Düzgün ve yönetimi tarafından yapılan çalışmalar ve projeler her kesimden takdir görmeye devam ediyor. 
Son olarak ta 4 eylül’de vefat eden ve 5 eylül’de defin edilen ülkücü camianın sevilen nefer ismi merhum Çağlar Yıldız’ın adının yaşatılması için ,’’ Bafra Ülkü Ocakları Çağlar Yıldız Akademisinin’’ açılış programı düzenlendi.
Konu hakkında bir açıklama yapan Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Ceyhan Düzgün,’’Bafra Ülkü Ocakları Çağlar Yıldız Akademisi açılış programını, ağabeyimiz merhum Çağlar Yıldız'ın ruhuna okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti ve akabinde "Ülkücü Kimlik ve Ülkü Ocakları Tarihi" konusu üzerine, Eğitimci/Bafra Ülkü Ocakları Eski Başkanımız Osman Osma'nın sunumlarıyla gerçekleştirdik. 
Akademimizin açılış programına katılarak bizlerle bir arada olan MHP MYK Üyemiz, geçmiş dönem milletvekilimiz Hüseyin Edis' e, MHP Bafra İlçe Başkanımız Barbaros Turna ve Yönetimine, TÜRKAV Şube Başkanımız Sami Keskin ve Yönetimine Türk Eğitim-Sen Samsun 1 nolu Şube Başkan Yard. Hakan Eroğlu  ve Ercan Büyükkeskin'e, Türk Eğitim-Sen Bafra İlçe Başkanı Feyyaz Yörük'e, Türk Diyanet-Sen İl Başkan Yard. Asım Kalyoncu'ya, geçmiş dönem Ocak Başkanımız İsmail Kömürcüoğlu'na, MHP Bafra İlçe Başkanlığı Kadın Kollarına, Çilhane Mah. Muhtarımız Yaşar Hocaoğlu'na, merhum Çağlar Yıldız ağabeyimizin değerli ailesine, kıymetli ülküdaşlarımıza, ocağımızın üniversite, ortaöğretim ve asena teşkilatlarına teşekkür ediyoruz.’’diyerek sözlerini tamamladı.ulku-ocaklari-bafra4.jpgulku-ocaklari-bafra-3.jpgulku-ocaklari-bafra-1.jpgulku-ocaklari-bafra.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.