BAFRA ÜLKÜ OCAKLARI  23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJI:

BAFRA ÜLKÜ OCAKLARI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJI:

Türk milletinin milli iradesinin tescil edilişinin

A+A-


93. Yılı. Bugün, Millî kurtuluş hareketimizin temellerinin Anakara’da resmen atıldığı gündür. Bugün, Türk iradesinin ve varlığının tüm dünyaya Büyük Millet Meclisi eliyle duyurulduğu gündür. Yine bugün Millî hâkimiyetimizin gölgesinde çocuklarımızın en mutlu günüdür. Bu mutlu günümüzde yüce Türk milletinin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik ediyoruz.

Türk varlığının ve birliğinin yegâne temsilcisi Türkiye Büyük Millet Meclisi’dir. Türk milletinin sosyal, kültürel, ekonomik ve siyasi noktalardaki iradesinin tek temsil yeri meclisimizdir. Bizler bu meclisin kutsallığına inanıyor, buradan Türk milletini menfaatine olmayacak hiçbir hüküm ve kararın alınmayacağı kanaatini taşıyoruz.

Son zamanlarda millî varlığımıza yönelik bazı tehditler oluştuğunu görüyoruz. Anayasamızın ilk dört maddesinin değişebileceğine ve Anayasadaki “Türk” adının kaldırılmasına yönelik kirli düşünceleri dillendirenlerin olduğunu hayret ve esefle müşahade ediyoruz. Barış ve huzur bahaneleri altında Türk milletini birçok mahremi tartışmaya açılmakta, millî varlığa ve birliğe yönelik birçok karanlık düşünce resmi ve sivil oluşumlar tarafından “analar ağlamasın” sözleri arkasında gerçekleştirilmeye çalışılmaktadır. Türk milliyetçileri ve ülkücüler bu oyunların farkındadır bu girişimlere gücünün yettiği ölçüde karşı duracaktır. Tek vatan, tek bayrak, tek millet, tek dil ülküsünden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğimizi dosta düşmana ilan ederiz. Türk milliyetçileri var oldukça Türkiye Cumhuriyeti devleti de sonsuza kadar yaşayacaktır.

23 Nisan gibi önemli bir tarihi çocuklarımıza armağan ederek daha bir ölümsüzleştiren Cumhuriyetimizin banisi Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuz şükran ve minnetle yâd ediyor, Türk milletinin 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramını tekrar en içten dileklerimizle kutluyoruz.

                                                                       Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.